مذاكرات اسلام آباد

تاخیر ۵- ۶ روزه حقوق نیروهای وزارت بهداشت/ علت چه بود؟

رئیس سازمان نظام پرستاری اعلام کرد: در پرداخت حقوق فروردین ماه نیروهای وزارت بهداشت به‌ویژه پرستاران با وقفه‌ای روبه‌رو شدیم؛ این مربوط به اشکالی در سازمان برنامه‌وبودجه بود و اکنون با حل مشکل، با تاخیر ۵-۶ روزه پرداخت حقوق نیروهای وزارت بهداشت و وزارت علوم از دیشب شروع شده است.

به گزارش خبرآنلاین،حقوق کادر بهداشت و درمان با چند روز وقفه روبرو شده و موجب اعتراض و گلایه  این نیروها شده بود، اما رئیس کل سازمان نظام پرستاری احمد نجاتیان اعلام کرد پرداخت حقوقها از دیشب آغاز شده است.

فارس در خبری نوشت:کادر بهداشت و درمان، به‌ویژه پرستاران، ستون فقرات نظام سلامت هر جامعه‌ای محسوب می‌شوند. 

نقش آنان فراتر از ارائه مراقبت‌های بالینی است؛ آنان مدافعان سلامت، مربیان جامعه و نخستین خط دفاعی در برابر بحران‌ها هستند. 

حضور آنان در بخش‌های مختلف، از بیمارستان و درمانگاه تا عرصه‌ی بهداشت عمومی و مراقبت در منزل، باعث دسترسی پیوسته و عادلانه‌ی مردم به خدمات اساسی سلامت می‌گردد. 

پرستاران با صرف زمان طولانی در کنار بیمار، نقش کلیدی در پایش، آموزش و تسکین آلام داشته و ارتباط مستقیمی با بهبود نتایج درمان ورضایت بیماران دارند.

تأثیر این کادر را می‌توان در شاخص‌های کلان سلامت جامعه نیز مشاهده کرد.مشارکت فعال آنان در برنامه‌های واکسیناسیون، آموزش بهداشت فردی و اجتماعی، و غربالگری بیماری‌ها، به طور مستقیم در کاهش مرگ‌ومیر مادران و کودکان، کنترل بیماری‌ها به طور مستقیم در کاهش مرگ‌ومیر مادران و کودکان، کنترل بیماری‌های واگیر و ارتقای سلامت عمومی مؤثر است.

در واقع، سلامت جامعه تابعی از کارایی و انگیزه‌ی نیروی انسانی سلامت است که رابطه‌ای مستقیم و قوی دارد.

با این تفاسیر،حقوق فروردین کادر بهداشت و درمان از جمله پرستاران با وقفه چند روزه ای  روبرو شده  و باعث گلایه این نیروهای خدوم شده است.

احمد نجاتیان رئیس سازمان نظام پرستاری کشور درباره عدم پرداخت حقوق کادر درمان به ویژه پرستاران بیان داشت:متاسفانه در پرداخت حقوق فروردین ماه نیروهای وزارت بهداشت به ویژه پرستاران با وقفه‌ای روبرو شدیم؛ با توجه به اینکه این مربوط به  اشکالی در سازمان برنامه بودجه بوده و با تاخیر ۵- ۶ روزه حقوق نیروهای وزارت بهداشت و وزارت علوم از دیشب شروع به پرداخت شده است.

رئیس سازمان نظام پرستاری درباره این موضوع که «چرا حقوق نیروهای رسمی وزارت بهداشت و نیروهای شرکتی و قراردادی مساوی نیست و بعضاً نیروهای شرکتی از نیروهای رسمی و قراردادی حقوق بیشتری دریافت می‌کنند»، خاطرنشان کرد: نیروهای شرکتی از مصوبات شورای عالی کار تبعیت می‌کنند اما نیروهای رسمی تابع قوانین سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی هستند.

۲۳۳۲۱۷

کد مطلب 2210773

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین