مذاكرات اسلام آباد

دومین گروه بزرگ پارلمان اروپا تعلیق پیمان همکاری با رژیم اسرائیل را خواستار شد

دومین گروه سیاسی بزرگ در پارلمان اروپا با اعتراض در داخل ساختمان بروکسل و در دست داشتن پلاکاردهایی تعلیق توافق‌نامه مشارکت اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قانونگذاران حزب اتحاد مترقی سوسیالیست‌ها و دموکرات‌ها (S&D) با تجمع در داخل ساختمان پارلمان اروپا در بروکسل، پلاکاردهایی با عنوان «توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل را همین حالا تعلیق کنید!» در دست داشتند و اقدام قاطع‌تر نهادهای اتحادیه اروپا در قبال تحولات خاورمیانه را خواستار شدند.

بنابر روایت ایرنا، این گروه در بیانیه‌ای که همراه با این اعتراض منتشر شد، اعلام کرد که شورای اروپا «باید توافق‌نامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل را به حالت تعلیق درآورد.»

گروه نامبرده همچنین عکسی از اعتراض را در شبکه اجتماعی «ایکس» به اشتراک گذاشت و اقدامات بیشتر را خواستار شد. در توضیح عکس آمده است: تحریم‌های فوری علیه شهرک‌نشینان خشونت‌طلب در کرانه باختری. ایجاد یک کشور فلسطینی باید اولویت تزلزل‌ناپذیر اتحادیه اروپا باشد و با بازسازی غزه آغاز شود. اسرائیل باید عملیات نظامی در لبنان را متوقف کند.

توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و رژیم اسرائیل که از سال ۲۰۰۰ لازم‌الاجرا شده است، چارچوب گفت‌وگوی سیاسی، تجارت و همکاری بین اتحادیه اروپا و اشغالگران قدس را تعیین می‌کند.

مسائلی مانند جنگ، نسل‌کشی رژیم اسرائیل در غزه و تصرف خشونت‌آمیز و غیرقانونی زمین توسط اشغالگران در کرانه باختری، این سوال را برای بسیاری در این اتحادیه مطرح کرده است که چرا رژیم صهیونیستی باید از امتیاز ترجیحی برخوردار شود.

به گزارش ایرنا، نخست‌وزیر اسپانیا به رهبران اتحادیه اروپا هشدار داده است که عدم اقدام این اتحادیه علیه رژیم اسرائیل و خودداری از اتخاذ تدابیری همچون تعلیق توافق‌نامه مشارکت با این رژیم، به تضعیف جایگاه اروپا و کاهش اعتبار آن در عرصه بین‌المللی منجر خواهد شد.

۲۱۹

کد مطلب 2212136

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین