مذاكرات اسلام آباد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: دشمن در محاصره دریایی ایران ناکام مانده است

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دشمن در محاصره دریایی نیز مانند جنگ نظامی در مقابل ما شکست خورده و تاکنون به هیچ‌یک از اهدافش نرسیده‌ و در آینده نیز نخواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابراهیم رضایی عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگویی درباره راهکارهای خنثی کردن محاصره دریایی آمریکا، اظهار کرد: دشمن پس از ناکامی در جنگ نظامی و مواجهه مستقیم، به محاصره دریایی ما روی آورده است و ما در حال حاضر در فاز دوم جنگ با دشمن قرار داریم. به عبارت دیگر، محاصره دریایی ادامه جنگی است که آمریکایی‌ها علیه ما آغاز کرده‌اند. بنابراین، ما اکنون در وضعیت آتش‌بس نیستیم.

بنا بر روایت مهر، وی ادامه داد: نوع جنگ آن‌ها تا چند هفته پیش نظامی و با استفاده از جنگنده‌ها و موشک‌ها بود، اما امروز به محاصره دریایی روی آورده‌اند تا ملت ایران را وادار به تسلیم کنند.

دشمن در محاصره دریایی ایران ناکام مانده است

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دشمن در محاصره دریایی نیز مانند جنگ نظامی در مقابل ما شکست خورده و تاکنون به هیچ‌یک از اهدافش نرسیده‌ و در آینده نیز نخواهد رسید. صادرات نفت ما همچنان در جریان است و کشتی‌های ما از محاصره آن‌ها عبور کرده‌اند.

نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه آمریکایی‌ها اساساً توان عملیاتی محاصره دریایی ایران را ندارند، گفت: ما گزینه‌های متنوعی در این زمینه داریم، زیرا از گذشته در این رابطه در کشور فکر و برنامه‌ریزی شده است. ما گزینه‌های خود را برای ارتباط با دنیا، صادرات و واردات متنوع کرده و همچنان در حال تنوع بخشیدن به آن‌ها هستیم.

اقدام آمریکا در محاصره دریایی ایران نمادین است

وی توضیح داد: تنها راه دسترسی ما برای ترانزیت، صرفاً از مسیر خلیج فارس و تنگه هرمز نیست؛ بلکه ما از گذشته مسیرهای ریلی و زمینی را نیز داشته‌ایم و امروز این مسیرها فعال‌تر شده‌اند. اساساً کشوری که ۱۵ همسایه دارد، محاصره‌پذیر نیست و اقدام آمریکایی‌ها بیشتر یک اقدام سمبولیک و نمادین بوده و در عمل، تأثیر چندانی بر ما نداشته است.

رضایی تأکید کرد: ما از ظرفیت خزر و کشورهای همسایه‌ خود برای برقراری ارتباط با دنیا، به‌ویژه با چین و روسیه استفاده خواهیم کرد. این موضوع اهمیت اتمام کریدورها، به‌خصوص کریدور شمال–جنوب را بیشتر نمایان می‌کند.

باید کریدور شمال–جنوب تکمیل شود

وی ادامه داد: در آینده، باید بر تنوع‌بخشی به مسیرهای ترانزیتی‌مان تمرکز بیشتری داشته باشیم و این امر نشان‌دهنده ضرورت اجتناب‌ناپذیر راه‌اندازی و اتمام کریدور شمال–جنوب است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه درباره آخرین وضعیت بررسی طرح اقدام راهبردی برای مدیریت تنگه هرمز در کمیسیون متبوع خود، گفت: بررسی این طرح در کمیسیون به پایان رسیده و اکنون آماده رسیدگی در صحن مجلس است.

اخذ نظر دستگاه‌های مختلف در بررسی طرح مدیریت تنگه هرمز

رضایی تأکید کرد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در بررسی طرح اقدام راهبردی برای مدیریت تنگه هرمز، نظرات کمیسیون‌ها و نمایندگان دیگر و همچنین نظرات بخش‌های مختلف کشور را اخذ کرده است.

۳۱۲۲۱

کد مطلب 2212790

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین