مذاكرات اسلام آباد

حملات حزب الله موجب تشدید شرایط امنیتی در شمال اسرائیل شد

جبهه داخلی اسرائیل به رؤسای شوراهای شمال سرزمین های اشغالی اطلاع داده که به دلیل شرایط امنیتی، تجمعات کاهش یافته و فعالیت‌های آموزشی محدود خواهد شد.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از شبکه الجزیره، جبهه داخلی اسرائیل همچنین مدعی رهگیری چندین پهپاد در مناطق شمالی سرزمین های اشغالی شد.

بنا به روایت ایرنا، در همین راستا، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی با تأیید حملات پهپادی حزب الله به سرزمین های اشغالی، ادعا کرد ۳ فروند پهپاد را که از سمت لبنان شلیک شده بودند، پیش از ورود به حریم هوایی اسرائیل رهگیری کرده است.

این مقام صهیونیست همچنین اعلام کرد که یک موشک پدافندی به سمت پهپادی که به نیروهای اسرائیلی در جنوب لبنان نزدیک شده بود، شلیک شد.

از سوی دیگر، خبر می رسد که آژیرهای خطر در منطقه «رأس الناقوره» واقع در الجلیل غربی در شمال سرزمین های اشغالی و به دنبال شناسایی یک پهپاد به صدا درآمد.

شبکه ۱۲ اسرائیل نیز از یک عملیات رهگیری جدید در این منطقه بدون فعال شدن آژیر خطر خبر داد.

پس از شناسایی اجسام یک پرنده مشکوک در مناطق عملیاتی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان، پدافند هوایی این رژیم نیز فعال شد.

مقاومت اسلامی لبنان روز پنجشنبه نیز اعلام کرد که ۱۰ عملیات موشکی و پهپادی علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب این کشور انجام داده است.

315

کد مطلب 2212912

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین