مذاكرات اسلام آباد

صربستان: روابط اتحادیه اروپا و آمریکا به نقطه بی‌بازگشت رسیده است

رئیس‌جمهوری صربستان هشدار داد که منافع آمریکا و اتحادیه اروپا دیگر همسو نیستند و دو طرف به نقطه بی‌بازگشت رسیده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، الکساندر ووچیچ رئیس‌جمهوری صربستان اعلام کرد که خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از آلمان نشان می‌دهد روابط میان آمریکا و اتحادیه اروپا به نقطه بی‌بازگشت رسیده است.

بنابر روایت مهر، ووچیچ گفت تصمیم واشنگتن درباره کاهش حضور نظامی در آلمان، یک پیام سیاسی مهم درباره روابط میان دو قدرت بزرگ غربی دارد.

وی افزود: بدیهی است که منافع آمریکا و اتحادیه اروپا دیگر همسو نیستند و ما به نقطه بی‌بازگشت رسیده‌ایم.

به گفته رئیس‌جمهوری صربستان، تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای خروج بخشی از نیروهای نظامی از آلمان، آغاز مرحله‌ای از تقابل تدریجی میان واشنگتن و برلین است که به‌تدریج گسترش خواهد یافت.

ووچیچ همچنین هشدار داد که اختلافات میان واشنگتن و متحدان اروپایی می‌تواند پیامدهای منفی برای اقتصاد، سیاست و تجارت صربستان نیز داشته باشد.

۲۱۹

کد مطلب 2213885

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین