مذاكرات اسلام آباد

پهلوی‌چی‌ها برای شرکت افراد در تجمعات وعده پول می دهند اما پرداخت نمی کنند!

این روزها اروپا و درصدر آنها انگلستان، به عرصه قدرت‌نمایی و میدان رقابت با گروهچه‌های مختلف شده؛ پول‌های غارت‌شده از مردم شریف ایران توسط گروهک پهلوی از یک سو و منافقان تبدیل به فسیل شده، از سوی دیگر.

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جوان نوشت: نوچه‌های غارتگران در قالب گروهچه‌های مطرود مثل دموکرات‌ها، پسماندهای گروهک‌های چپ و چپ‌نما، در ردیف‌های بعدتر قرار می‌گیرند. دیدنی‌ترین نمایش‌ها در روزهای شنبه و یک‌شنبه، در قسمت‌های مختلف هایدپارک تشکیل و اجرا می‌گردند. 

جالب‌ترین نکات در این میتینگ‌های هفتگی، تعدد گروه‌های مختلف است، که گاه تا هشت الی ۱۰ نفر می‌رسند و به خاطر دبه سردمداران نفرات با یکدیگر، بر سر مقدار پول ناهار یا کرایه برگشت پلیس، وادار به مداخله می‌شوند. 
بهترین گواهان برای این ادعاها شهادت‌های عابران و صاحبان دکه‌ها و دستفروش‌های این سیرک هفتگی می‌باشند. 
این جماعت که مردم صادق و پاک هموطن را ساندیس‌خور و ... خطاب می‌کنند، حتی حاضرند به خاطر چند پوند، هموطنان شریف خود را که برای ابراز احساسات صادقانه آمده‌اند، مورد اهانت‌های مختلف قرار دهند. 
بعضی از هموطنان نیازمند که برای دریافت وجهی اندک، رنج سفر بر جان خریده و طی طریق می‌نمایند، با کلاشان حرفه‌ای روبه‌رو شده، با تنی خسته مجبور به بازگشت به خانه می‌شوند. 

بعضی از چماق‌داران و اوباش همراه با فحاشی به هموطنانی که جهت انجام امور کنسولی یا کارهای اداری دیگر، به سفارت مراجعه می‌کنند با فحاشی و هتاکی پهلوی‌چی‌ها و حتی ضرب‌وشتم آنها قرار گرفته و حتی بدون توجه به سن و شرایط فیزیکی و جنسیت آنها، مورد اهانت برخی از هموطن‌نماها قرار گرفته و گاهی از سوی آنها وادار به هتاکی و بی‌احترامی به مسئولان نظام می‌گردند. 
باید از این جماعت و حامیان آنها پرسید که این چگونه برخوردی با هموطنان است؟!
آنها که قادر به مدیریت چند ده نفر از هموطنان خود در دیار غربت نیستند، چگونه می‌خواهند چندین میلیون از هموطنان خود را ارشاد کنند؟!
 

17302

کد مطلب 2214084

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین