مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۴
استاندار: منابع مازندران صرف رفاه مردم شود

استاندار مازندران با تأکید بر نقش راهبردی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در هدایت توسعه استان گفت: تصمیم‌سازی دقیق و مبتنی بر داده در این سازمان می‌تواند مسیر مدیریت استان را به سمت حل مسائل واقعی مردم و بهبود معیشت آنان هدایت کند. ‎

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، مهدی یونسی‌رستمی در دیدار صمیمانه با مدیران و کارکنان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران اظهار کرد: در جمع شما صرفاً برای یک دیدار اداری حضور ندارم، بلکه در کنار مجموعه‌ای ایستاده‌ام که نبض تصمیم‌سازی استان در دستان آن قرار دارد.

استاندار مازندران با اشاره به بازدیدهای میدانی خود از دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی استان گفت: امروز به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان آمدم و دوستان گزارش عملکرد خود را ارائه کردند که بسیار مطلوب و در سطح عالی بود. این سازمان از جمله نهادهایی است که عملکرد آن موجب رضایت و خرسندی من شد.

وی با بیان اینکه تلاش‌های این مجموعه نه تنها در گزارش‌ها بلکه در میدان عمل قابل لمس است، افزود: عبور استان از شرایط پیچیده اخیر نشان داد که اتکا به انضباط مالی، تقویت نظام بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد و تخصیص هدفمند منابع می‌تواند مسیر مدیریت استان را تثبیت کند.

استاندار مازندران سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی را «قلب تپنده نظام اجرایی استان» توصیف کرد و ادامه داد: اگر این سازمان دقیق، به‌موقع و مبتنی بر داده‌ها عمل کند، کل پیکره مدیریت استان در مسیر درست حرکت خواهد کرد.

یونسی‌رستمی با تأکید بر اینکه شرایط امروز استان نیازمند ارتقای سطح حکمرانی مدیریتی است، تصریح کرد: باید به سمت هدایت هوشمند توسعه حرکت کنیم.

وی افزود: انتظار من روشن و صریح است؛ سازمان مدیریت باید به مرجع اصلی پایش اثربخشی سیاست‌ها تبدیل شود، آمایش سرزمینی را به‌صورت واقعی در تصمیمات نهادینه کند و با تکیه بر حکمرانی داده‌محور، فاصله میان تصمیم و نتیجه را به حداقل برساند.

مقام عالی دولت در مازندران با اشاره به ظرفیت‌های استان گفت: مازندران با این ظرفیت‌ها شایسته درنگ در لایه‌های پیچیده و فرسوده بوروکراسی اداری نیست و تصمیم‌ها باید دقیق، مسئله‌محور و ناظر بر حل مسائل واقعی استان باشد.

وی با تأکید بر ضرورت اثرگذاری پروژه‌ها بر زندگی مردم خاطرنشان کرد: منابع استان باید به خلق ارزش برای مردم منتهی شود و هر پروژه باید پاسخ روشنی به یک مسئله واقعی داشته باشد. اگر طرح یا پژوهشی نتواند اثر خود را در زندگی مردم و سفره آنان نشان دهد، ارزش واقعی خود را از دست می‌دهد.

وی خطاب به کارکنان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گفت: شما معماران آینده مازندران و تصمیم‌سازان مسیر توسعه استان هستید و من به اتکای دانش، دقت و سلامت حرفه‌ای شما با اطمینان از آینده استان سخن می‌گویم.

استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنان خود به مدیریت شرایط حضور گسترده مسافران در استان اشاره کرد و افزود: در ایام اخیر بیش از ۱۷ میلیون مسافر وارد استان شدند و در مقاطعی جمعیت حاضر در مازندران به حدود ۲۱ میلیون نفر رسید که مدیریت این شرایط نتیجه تصمیم‌سازی درست و هماهنگی مجموعه مدیریتی استان بود.

وی ادامه داد: ما از ابتدا برای حضور حدود بیش از ۲۳ میلیون نفر در استان برنامه‌ریزی و ذخایر لازم را پیش‌بینی کرده بودیم و همین آمادگی سبب شد استان با مشکل جدی مواجه نشود.

یونسی‌رستمی با اشاره به رضایت نسبی مردم از مدیریت شرایط گفت: سرمایه اجتماعی ما مردم هستند و زمانی می‌توانیم بگوییم در کار خود موفق بوده‌ایم که مردم به عملکرد ما نمره مثبت بدهند.

استاندار مازندران با قدردانی از تلاش‌های کارکنان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اظهار کرد: مسیر پیش رو آغاز فصل تازه‌ای برای مازندران است؛ فصلی که در آن این استان نه با داشته‌هایش بلکه با کیفیت تصمیم‌های مدیریتی سنجیده خواهد شد و باید تلاش کنیم در این حوزه به الگویی موفق تبدیل شویم.

افزایش چهاربرابری اعتبارات استان

کریم‌پور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران در جریان بازدید استاندار از سازمان مدیریت و برنامه ریزی با اشاره به وضعیت اعتبارات استان اظهار کرد: افزایش چهار برابری اعتبارات استان در سال گذشته مرهون پیگیری‌های مستمر و ارتباطات مؤثر ملی استاندار مازندران بود. ‎

کریم‌پور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران افزود: این پیگیری‌ها زمینه‌ساز تأمین منابع لازم برای اجرای طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای استان شد و در نتیجه آن، پروژه‌های متعددی که سال‌ها بر زمین مانده بودند به مرحله اجرا و افتتاح رسیدند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران با بیان اینکه در صورت نبود این پیگیری‌ها شرایط اعتباری استان مناسب نبود، تصریح کرد: در غیر این صورت اعتبارات پیش‌بینی‌شده برای پروژه‌های استان در سال ۱۴۰۴ بسیار نامناسب و پاسخگوی نیازهای توسعه‌ای مازندران نبود.

کریم‌پور ادامه داد: پیگیری‌های جدی استاندار مازندران در سطوح ملی و تعامل مؤثر با دستگاه‌های مرکزی موجب شد بسیاری از گره‌های اعتباری پروژه‌های استان گشوده شود و روند اجرای طرح‌های زیرساختی و عمرانی شتاب بگیرد.

وی تأکید کرد: ثمره این تلاش‌ها امروز در جای‌جای استان قابل مشاهده است؛ جایی که پروژه‌های نیمه‌تمام سال‌های گذشته یکی پس از دیگری به بهره‌برداری رسیده و مسیر توسعه و پیشرفت مازندران با سرعت بیشتری در حال پیموده شدن است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران با تأکید بر عزم راسخ دولت برای توسعه پایدار مازندران، اظهار داشت: ما با یکدیگر، نمایندگان مردم و مسئولان استان، با همت و اراده‌ی راسخ خود، شاهد تولدی دوباره در عرصه‌های عمرانی و اقتصادی خواهیم بود و این مسیر را با قدرت و همدلی ادامه خواهیم داد. آینده مازندران روشن و پرامید است و ما با عزم ملی و انقلابی در این مسیر گام برخواهیم داشت.

کد مطلب 2214087

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

آخرین اخبار