به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری در بازدید از گردنه عسلکشان گفت: با وجود بارشهای بیسابقه فروردین که عملیات برفروبی را کند کرد، راهداران شبانهروزی جنگیدند تا یکی دو سه روز آینده محور اصلی باز شود؛ اما تسهیل کامل تردد و شانهسازی مسیر تا یک ماه دیگر ادامه خواهد داشت.
کیانوش نادری اظهار کرد: امسال به لطف الهی بارندگیهای خوبی در استان، بهویژه در شهرستانهای غربی و شهرستان کوهرنگ داشتیم که این نعمت را شکر میگوییم.
وی افزود: امسال با دو چالش جدی روبهرو بودیم؛ اول بارش سنگین برف در زمستان و دوم بارشهای مکرر برف در فروردینماه که باعث شد سرعت برفروبی کاهش یابد و ماشینآلات با کندی کار کنند.
نادری با قدردانی از تلاشهای شبانهروزی راهداران استانی و شهرستانی تأکید کرد: هدف اصلی ما برقراری ارتباط مردم منطقه موگویی با مرکز شهرستان کوهرنگ است. پیشبینی میکنم تا یکی دو سه روز آینده محور اصلی بازگشایی و تردد برقرار شود.
مدیرکل مدیریت بحران استان در ادامه خاطرنشان کرد: اما کار تمام نشده است. بازگشایی کامل، شانهسازی، مرمت مسیر و تسهیل تردد با توجه به بارندگیهای جاری، ذوب برف و رطوبت، احتمالاً تا یک ماه آینده نیز ادامه پیدا کند. انشاءالله به زودی روستاهایی که چندین ماه ارتباطشان با مرکز استان، شهرستان و حتی روستاهای همجوار قطع بوده، دوباره وصل شوند و خدماترسانی مطلوبتری به این مناطق داشته باشیم.




نظر شما