ایرنا نوشت:

علی اكبر صالحی وزیر امور خارجه در پیامی به حجت الاسلام و المسلمین حیدر مصلحی وزیر اطلاعات اقدام هوشمندانه و قاطعانه سربازان گمنام امان زمان (عج) در شناسایی و دستگیری عوامل اصلی شهادت دانشمندان هسته ای را تبریك گفت.
در این پیام آمده است: درود و رحمت الهی بر سربازان گمنام امام زمان (عج) كه در آستانه عید مبعث خاتم الانبیاء حضرت محمد (ص) كام ملت بزرگوار ایران اسلامی را با مجاهدت های خالصانه و اقدام قاطعانه خود در ریشه كنی بخشی از ایادی استكبار و صهیونیسم بین الملل كه در به شهادت رساندن سه تن از دانشمندان و مجاهدان عرصه علم و تحقیق كشورمان، شهیدان شهریاری، احمدی مقدم و قشقایی دست داشتند، شیرین كرده و موجبات دلگرمی و تسلی خاطر خانواده های این عزیزان، جامعه علمی و ملت بزرگوار ایران اسلامی را فراهم آوردند.
صالحی در ادامه پیام خود با یادآوری همكاری و آشنایی نزدیك خود با شخصیت و روحیات وارسته این شهیدان بزرگوار در دانشگاه و در محیط علم و عمل تاكید كرده است: بر این باور و یقین بودم كه وعده الهی «ان ربك لبالمرصاد» و الطاف خفیه الهی 'من حیث لایحتسب' حامی این ملت صبور و همیشه بیدار بوده و لذا برخود فرض می دانم این دستاورد بزرگ را كه با یك سلسله اقدامات پیچیده اطلاعاتی صورت پذیرفت، به شما و تمام همكارانتان تبریك بگویم.
وزیر امور خارجه در خاتمه ابراز اطمینان كرده است كه یقینا راهی كه ملت ایران برای دفاع از حقوق مشروع كشورمان در سایه پیروی از منویات مقام معظم رهبری و ادامه راه شهیدان گرانقدرمان برگزیده است، برگشت ناپذیر بوده و به یاری خداوند متعال، شهد پایداری بر ارزش های انقلاب اسلامی را در آینده نزدیك خواهند چشید.'
وزارت اطلاعات 25 خرداد ماه با انتشار اطلاعیه ای اعلام كرد: عوامل اصلی ترور شهیدان 'مجید شهریاری'، 'مصطفی احمدی روشن' و ' رضا قشقایی' شناسایی شده و طی سلسله عملیات برق آسا و مقتدرانه در مناطق مختلف دستگیر شده و به بازداشتگاه ها منتقل شدند.
/2929
کد خبر 221439

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین