تیم‌های ملی پرتغال و آلمان به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کردند.

به گزارش خبرآنلاین؛ تکلیف دو تیم صعود کننده از گروه دوم مشخص شد و سرانجام آلمان و پرتغال به مرحله بعدی رفتند و دانمارک و هلند هم از این مسابقات حذف شدند. از ساعت 23:15 یکشنبه شب به وقت تهران دو تیم پرتغال و هلند به مصاف هم رفتند. هلند که در جام جهانی 2010 نایب قهرمان شده بود، سومین مسابقه‌اش را هم باخت تا با سه شکست به خانه‌اش برگردد.
در دقایق ابتدایی هلند که با ارائه بازی هجومی صاحب موقعیت‌ های گل شد، توانست توسط رافائل فان درفارت در دقیقه 11 به گل برسد. اما در دقیقه 28 پرتغال توسط رونالدو با حرکتی به عمق خط دفاع حریف به گل تساوی رسید. رونالدو در دقیقه 74 هم یک گل دیگر زد تا پرتغال با گل‌های او برنده این مسابقه شود.
همچنین در دیگر مسابقه این گروه که هم‌زمان شروع شده بود، آلمان به مصاف دانمارک رفت. آلمان‌ها در دقایق 19 و 80 توسط پودولسکی و بن‌در به دو گل رسیدند و دانمارک هم در دقیقه 25 توسط کرون دلی یک گل زد اما با این نتیجه دانمارک سه امتیازی ماند و حذف شد.
به این ترتیب تیم‌های آلمان، پرتغال، دانمارک و هلند به ترتیب با 9، 6، 3 و صفر امتیاز به کار خود در مسابقات این گروه پایان دادند.
43 43
کد خبر 221531

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۲:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹
    13 45
    حالا المان صعود کنه یا نکنه مهم اینه اسپانیا قهرمانه
  • سامان IR ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹
    14 53
    آقا ديديد گفتم پرتغال قهرمانه
  • حمید IR ۱۸:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹
    17 2
    دوستان این آلمان متفاوت از جام جهانی است و اسپانیا به راحتی به آن می بازد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین