مذاكرات اسلام آباد

یک شغل جدید در جام جهانی؛ پول بگیر و بازی ببین!

رسانه آمریکایی از یک شغل جدید و جالب در جام جهانی رونمایی کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ شبکه FOX SPORT در فاصله ۳۶ روز تا جام جهانی ۲۰۲۶، از یک فرصت شغلی جالب رونمایی کرده؛ عنوانی با نام «تماشاگر ارشد جام جهانی» که برای آن دستمزد ۵۰ هزار دلاری در نظر گرفته شده است.  این پروژه با همکاری یک پلتفرم کاریابی راه‌اندازی شده و هدف آن انتخاب فردی است که تمامی ۱۰۴ مسابقه جام جهانی را از نزدیک دنبال کند.

البته وظایف این فرد تنها تماشای بازی‌ها نیست؛ او باید در تمام مدت مسابقات، در فضای شلوغ و پرهیجان میدان تایمز، محتوای مرتبط با بازی‌ها را نیز در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر کند.

جام جهانی ۲۰۲۶ با سر و صدای زیادی همراه شده و افزایش قیمت بلیت‌های تماشای بازی و حمل‌ونقل در آمریکا، از همان ابتدا با انتقادات زیادی همراه شد. جدا از این‌ها تجربه میزبانی آمریکا از جام جهانی باشگاه‌ها هم چندان موفقیت‌آمیز نبود و علاوه بر گرمای هوا، بسیاری از بازیکنان و سرمربیان به وضعیت چمن ورزشگاه‌ها نیز معترض بودند.

253 258

کد مطلب 2215437

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین