مذاكرات اسلام آباد

اردوی تدارکاتی تیم ملی والیبال نشسته در عباس‌آباد

اردوی تدارکاتی تیم ملی والیبال نشسته برای دفاع از قهرمانی جهان و کسب سهمیه پارالمپیک لس‌آنجلس در شهرستان عباس‌آباد در حال برگزاری است.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، اردوی تیم ملی والیبال نشسته جانبازان و توانیابان جمهوری اسلامی ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان و انتخابی بازی‌های پارالمپیک و پاراآسیایی در شهرستان عباس‌آباد در حال برگزاری است.

سرمربی تیم ملی والیبال نشسته کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما با اشاره به هشتمین اردوی آمادگی این تیم، گفت: خود را برای اعزام به مسابقات قهرمانی جهان که تیرماه در چین برگزار می‌شود، آماده می‌کنیم. اهمیت این رقابت‌ها فراتر از قهرمانی جهان است، زیرا کسب سهمیه پارالمپیک لس‌آنجلس را نیز به همراه دارد.

رضایی با بیان اینکه اردوی بسیار خوبی در شهرستان عباس‌آباد در حال برگزاری است، افزود: ۱۷ ورزشکار آماده در تیم ملی الف حضور دارند و حتی تیم ملی ب نیز همزمان در این مکان اردو زده است.

وی ادامه داد: ۱۷ بازیکن، اواخر اردیبهشت یا اوایل خردادماه در قالب دو تیم به کشور عراق اعزام می‌شوند تا در یک تورنمنت دوستانه با تیم عراق دیدار کنند.

سرمربی تیم ملی والیبال نشسته گفت: پس از بازگشت، مجدداً اردو خواهیم داشت و در تیرماه برای دفاع از قهرمانی جهان و کسب سهمیه راهی مسابقات می‌شویم.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران، امام جمعه، فرماندار، بخشداران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان عباس‌آباد با بازیکنان و مربیان والیبال نشسته تیم ملی دیدار کردند.

کد مطلب 2215684

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

آخرین اخبار