مذاكرات اسلام آباد

فدراسیون فوتبال: قطعا در جام جهانی ۲۰۲۶ شرکت می‌کنیم

با اعلام فدراسیون فوتبال خبری از تحریم جام‌جهانی آمریکا نیست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ رسانه فدراسیون فوتبال درباره حضور در جام‌جهانی:
 تیم ملی با صلابت، اقتدار و شایستگی موفق به کسب جواز حضور در جام‌جهانی شده و هیچ قدرتی از بیرون، نمی‌تواند ایران را از حضور در جامی که با شایستگی به آن صعود کرده، محروم کند. با این همه اما موضع ایران مشخص است؛ قطعاً در جام‌جهانی ۲۰۲۶ شرکت می‌کنیم اما میزبان باید ملاحظات ما را درنظر داشته باشد.

 اگر میزبان جام‌جهانی رسم میزبانی را نیاموخته، ما با زبان دیگری به او می‌آموزیم، همان‌گونه که هیأت اعزامی فوتبال ایران به کانادا با اقتدار، صراحت ایرانی در تصمیم‌گیری و عقب ننشستن از باورهای ملی را به رخ کشید. جام‌جهانی هم همین است؛ تورنمنتی که در آن شرکت می‌کنیم اما بدون ذره‌ای عقب‌نشینی از اعتقادات، فرهنگ و باورهای‌مان.

 نبرد در زمین فوتبال است و اگر میزبان بنا دارد در زمینه‌های دیگری وارد نبرد شود؛ بهتر است از تجربه ۵۲ روز استقامت شیرمردان و شیرزنان ایرانی در برابر حملاتی ناجوان‌مردانه و جنایت‌کارانه درس بگیرد، چرا که ۲۶ بازیکن نهایی لیست امیر قلعه‌نویی از همان نسل و تبار هستند.

 

257 251

کد مطلب 2216520

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین