مذاكرات اسلام آباد

مقابله با تقلب در زنجیره تأمین کالاهای اساسی؛کشف ۵۰ تن برنج ۶میلیاردی در شیراز

معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان فارس، از شناسایی و پلمب یک کارگاه بسته‌بندی برنج تقلبی در شیراز و کشف ۵۰ تن برنج ۶ میلیارد تومانی خبر داد؛ کارگاهی که برنج پاکستانی را با افزودنی‌های غیرمجاز فرآوری و تحت عنوان برنج معطر «عنبر بو اهوازی» روانه بازار می‌کرد، شناسایی و توقیف شد.

به گزارش خبرآنلاین، مهدی حسنی در این باره گفت: در پی دریافت گزارش‌های مردمی و انجام بازرسی‌های هدفمند، یک کارگاه غیرمجاز بسته‌بندی برنج در شیراز شناسایی و مورد برخورد قانونی قرار گرفت.

معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره‌کل صمت توضیح داد: در این کارگاه، برنج پاکستانی با استفاده از روغن خوراکی، زردچوبه و سبوس برنج فرآوری شده و به‌صورت برنج معطر عنبر بو اهوازی بسته‌بندی و در بازار عرضه می‌شد؛ اقدامی که به‌طور کامل مصداق تقلب و فریب مصرف‌کننده است.

حسنی با اشاره به حجم قابل توجه تخلف افزود: در جریان این بازرسی، ۵۰ تن برنج تقلبی کشف و ضبط شد که ارزش ریالی آن حدود ۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان برآورد شده است.

معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره کل صمت فارس همچنین گفت: پرونده این تخلف با عنوان «تقلب» تشکیل و برای رسیدگی قانونی به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

او با تأکید بر اینکه سلامت و حقوق مصرف‌کنندگان خط قرمز دستگاه‌های نظارتی است، گفت: اداره کل صمت فارس با هرگونه اقدام سودجویانه و تهدیدکننده امنیت غذایی مردم بدون اغماض برخورد خواهد کرد. حسنی از شهروندان درخواست کرد هرگونه تخلف را از طریق سامانه ۱۲۴ گزارش دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد.

48

کد مطلب 2216717

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

آخرین اخبار