مذاكرات اسلام آباد

رسانه‌ها در جنگ ۴۰روزه، روایت‌گر ایستادگی مردم بودند

استاندار قزوین گفت: اصحاب رسانه با حضور میدانی، اطلاع‌رسانی و روایت واقعیت‌ها، در کنار مردم ایستادند و نقش مؤثری در آرامش‌بخشی، آگاهی‌بخشی و انعکاس همدلی و ایستادگی ملت ایران ایفا کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «محمد نوذری» استاندار قزوین در جمع خبرنگاران استان در موکب شهدای دولت با قدردانی از تلاش‌های اصحاب رسانه اظهار کرد: در جریان جنگ ۴۰روزه، خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای استان قزوین در حوزه تبیین، اطلاع‌رسانی و انعکاس واقعیت‌ها در کنار مردم حضور داشتند و انصافاً نقش مهمی در آرامش‌بخشی و آگاهی‌بخشی به جامعه ایفا کردند.

وی افزود: اگر بخواهیم این مقطع را از نگاه جامعه‌شناسی بررسی کنیم، یکی از ارکان مهم آن مردم بودند و در کنار مردم نیز اهالی رسانه قرار داشتند که با حضور میدانی و پوشش رویدادها، نقش قابل توجهی در همراهی با جامعه داشتند.

استاندار قزوین با اشاره به حضور خبرنگاران در موکب شهدای دولت بیان کرد: این موکب با هدف ارتباط مستقیم مردم و مسئولان و رسیدگی به مسائل و مشکلات شهروندان شکل گرفته و حضور اصحاب رسانه در کنار آن اقدام ارزشمندی است که می‌تواند به تبیین فعالیت‌ها و انعکاس مطالبات مردم کمک کند.

این مقام مسئول با قدردانی از تلاش‌های خبرنگاران استان تأکید کرد: امید است این همراهی و همکاری رسانه‌ها تداوم داشته باشد و نقش مؤثر آنان در اطلاع‌رسانی، تبیین دستاوردها و بیان مطالبات مردم بیش از پیش تقویت شود.

۷۰شب همدلی و ایستادگی مردم قزوین

استاندار قزوین با اشاره به حضور مردم در صحنه افزود: از آغاز این جنگ تحمیلی، مردم نجیب ایران به‌ویژه مردم قزوین حدود ۷۰شب با پرچم سه‌رنگ جمهوری اسلامی در خیابان‌ها حضوری خستگی‌ناپذیر داشتند؛  این ایستادگی در دفاع از آرمان‌های کشور در دنیا کم‌نظیر است و نمونه آن را در هیچ کشوری نمی‌توان پیدا کرد.

نوذری یادآور شد: در سایه پرچم جمهوری اسلامی ایران، مردم پای ایران ایستادند و اجازه ندادند خیال خام دشمنان به ثمر برسد.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: مردم ایران به‌ویژه در روزهای دشوار، همواره با روحیه وحدت، همدلی و وفاداری به هویت ملی خود، در صحنه حضور داشته‌اند و نشان داده‌اند که در برابر تهدیدها و فشارها از انسجام اجتماعی و آرامش عمومی صیانت می‌کنند. حضور پرشور اقشار مختلف مردم در کنار یکدیگر، جلوه‌ای از ایستادگی و مسئولیت‌پذیری ملی است که بار دیگر پیوند عمیق ملت ایران با ارزش‌ها و آرمان‌های کشور را به نمایش گذاشت.

استاندار2.jpg

موکب شهدای دولت؛ خیمه خدمت در کنار مردم

نوذری با اشاره به برپایی موکب شهدای دولت افزود: در این موکب به همراه معاونان و مدیران دستگاه‌های اجرایی حضور پیدا کرده‌ایم تا بی‌واسطه و صادقانه پای درد دل مردم بنشینیم و برای حل مشکلات آنان تلاش کنیم.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: خدمت به مردم افتخار مسئولان است و ما وظیفه داریم قدردان این همراهی و اعتماد باشیم؛ چرا که سرمایه اصلی نظام، مردم هستند که در همه میدان‌ها در کنار کشور ایستاده‌اند.

این مقام مسئول با تأکید بر نقش اثرگذار رسانه‌ها بیان کرد: امروز خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای در خط مقدم جهاد تبیین قرار دارند و با انعکاس حضور، همدلی و ایستادگی مردم ایران، روایت صادقانه ملت ایران را به افکار عمومی جهان منتقل می‌کنند.

نوذری افزود: خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای قزوین نیز در ۷۰شب پیاپی، روایت‌گر حضور پرشور و حماسی مردم در تجمعات شبانه حمایت از کشور بودند؛ حضوری که با تلاش شبانه‌روزی اصحاب رسانه، از قاب دوربین‌ها فراتر رفت و پیام وحدت، ایستادگی و وفاداری مردم ایران را به گوش جهانیان رساند.

کد مطلب 2217144

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

آخرین اخبار