به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ با نظر مدیران باشگاه و آکادمی پرسپولیس، سرپرستان، معاون و مدیرفنی جدید آکادمی پرسپولیس مشخص شدند. با پیشنهاد ادموند بزیک و تایید محسن خلیلی معاونت ورزشی باشگاه، احکام جدید مربوط به آکادمی پرسپولیس و تیمهای پایه صادر شد تا شایعات در این مورد نیز از بین برود..
به نقل از ورزش سه، در همین خصوص، کاظم کریمی به عنوان معاون آکادمی و فرزاد آشوبی به عنوان مدیرفنی جدید آکادمی انتخاب و معرفی شدند. فرزاد آشوبی پیش از این به عنوان سرمربی در آکادمی پرسپولیس حضور داشت و حالا نقش مدیرفنی را برعهده گرفته است.
همچنین ۴ سرپرست تیمهای پایه پرسپولیس هم مشخص شدند. به این ترتیب؛ رضا ریاضتی، بهنام خرسندی، فرشاد نصیری و رضا شیخ محمدی به ترتیب به عنوان سرپرستان تیمهای امید، جوانان، نوجوانان و نونهالان پرسپولیس در فصل جدید مشخص شدند.
این در حالی است که شایعات زیادی پیرامون حضور محسن مسلمان به عنوان سرپرست و معاون در آکادمی وجود داشت که در نهایت این اتفاق رخ نداد.
257 251




نظر شما