مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۳
بازگشت پسر محبوب به پرسپولیس منتفی شد!

باشگاه پرسپولیس مدیر فنی، معاون و سرپرست آکادمی خود را معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ با نظر مدیران باشگاه و آکادمی پرسپولیس، سرپرستان، معاون و مدیرفنی جدید آکادمی پرسپولیس مشخص شدند.  با پیشنهاد ادموند بزیک و تایید محسن خلیلی معاونت ورزشی باشگاه، احکام جدید مربوط به آکادمی پرسپولیس و تیم‌های پایه صادر شد تا شایعات در این مورد نیز از بین برود..

به نقل از ورزش سه، در همین خصوص، کاظم کریمی به عنوان معاون آکادمی و فرزاد آشوبی به عنوان مدیرفنی جدید آکادمی انتخاب و معرفی شدند. فرزاد آشوبی پیش از این به عنوان سرمربی در آکادمی پرسپولیس حضور داشت و حالا نقش مدیرفنی را برعهده گرفته است.

همچنین ۴ سرپرست تیم‌های پایه پرسپولیس هم مشخص شدند. به این ترتیب؛ رضا ریاضتی، بهنام خرسندی، فرشاد نصیری و رضا شیخ محمدی به ترتیب به عنوان سرپرستان تیم‌های امید، جوانان، نوجوانان و نونهالان پرسپولیس در فصل جدید مشخص شدند.

این در حالی است که شایعات زیادی پیرامون حضور محسن مسلمان به عنوان سرپرست و معاون در آکادمی وجود داشت که در نهایت این اتفاق رخ نداد.

257 251

کد مطلب 2217485

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین