مذاكرات اسلام آباد

فرار فوتبال آسیا از سایه جام‌جهانی

AFC با درخواست فیفا موافقت کرد و جام ملت‌های آسیا ۲۰۳۱ و ۲۰۳۵ را به ۲۰۳۲ و ۲۰۳۶ موکول کرد تا این رقابت‌ها از سایه جام جهانی خارج شوند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از درخواست فیفا تصمیم گرفت دوره‌های آینده جام ملت‌های آسیا را یک سال به تعویق بیندازد. این تغییر با هدف هماهنگ‌سازی تقویم این رقابت‌ها با سایر قاره‌ها و جلوگیری از هم‌زمانی با جام جهانی انجام شده است. دبیرکل AFC اعلام کرد فرآیند انتخاب میزبان نیز به همین دلیل متوقف شده تا از ابهام در برنامه‌ریزی جلوگیری شود.

یکی از مشکلات اصلی جام ملت‌های آسیا در سال‌های اخیر، برگزاری آن در فاصله کوتاهی از جام جهانی بود که باعث می‌شد توجه رسانه‌ها و هواداران بیشتر معطوف جام جهانی شود. عقب افتادن مسابقات می‌تواند هویت مستقل‌تری به این تورنمنت بدهد، هرچند برگزاری در زمستان برای کشورهای گرم‌سیر غرب آسیا همچنان اجتناب‌ناپذیر است.

در رقابت میزبانی دوره ۲۰۳۱، کشورهای استرالیا، هند، اندونزی، کویت، کره‌جنوبی و پیشنهاد مشترک قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان حضور داشتند. برای دوره ۲۰۳۵ نیز استرالیا، کویت، ژاپن و کره‌جنوبی نامزد بودند. حالا همه پرونده‌ها از نو بررسی می‌شود و کشورهایی مانند ایران نیز فرصت ارائه درخواست میزبانی خواهند داشت.

کره‌جنوبی و ژاپن از جمله گزینه‌های اصلی به شمار می‌روند و بسیاری معتقدند برگزاری جام ملت‌ها در شرق آسیا می‌تواند ارتباط پررنگ‌تری میان این منطقه و فوتبال قاره ایجاد کند. در مجموع، اکثر کارشناسان این تصمیم را برای رشد و توسعه جام ملت‌های آسیا مثبت ارزیابی می‌کنند.

257 251

کد مطلب 2217541

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین