مذاكرات اسلام آباد

لیگ برتر بعد از جام جهانی هم برگزار نمی‌شود؛ گروه تیم ملی روی کاغذ مناسب است اما ...

مهاجم اسبق پرسپولیس گفت: میانگین سنی بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران به ویژه در خط دفاعی بالاست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ امیرحسین اصلانیان مهاجم اسبق پرسپولیس درباره شرایط برگزاری لیگ برتر پس از جام جهانی، اظهار داشت: تعویق لیگ برتر به آماده‌سازی باشگاه‌ها لطمه زده و با این وجود از نظر من هیچ یک از تیم‌ها آمادگی ۱۰۰درصد برای ازسرگیری لیگ را نخواهند داشت. به اعتقاد من لیگ بعد از جام جهانی هم برگزار نمی شود.

وی درباره تعیین نماینده های ایران در آسیا با توجه به جدول فعلی لیگ گفت: اعلام قهرمان در حالیکه ۸ هفته تا پایان لیگ باقی‌مانده به هیچ عنوان وجهه خوبی نخواهد داشت، زیرا نه‌تنها پرسپولیس بلکه با توجه به نزدیکی امتیازات تقریباً می‌توان گفت که ۱۰ تیم بالای جدول شانس کسب سهمیه آسیایی دارند و اینکه بخواهند سهمیه‌های آسیایی فصل آینده را بدون برگزاری ۸ دیدار باقی‌مانده معرفی کنند از نظر من قابل قبول نخواهد بود. از نظر من برای اینکه بخواهند تیم‌های راه‌یافته به آسیا را معرفی کنند باید عدالت برقرار شود. فدراسیون فوتبال باید احساسات تمام هواداران فوتبال را در نظر بگیرند.

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس نیز درباره شرایط تیم ملی فوتبال پیش از جام جهانی ۲۰۲۶، تصریح کرد: اگر برای حضور در این تورنمنت برنامه‌ریزی شده و ما قصد حضور در آمریکا را داریم، باید برای اینکه بهترین نتیجه برنامه ریزی کنیم. برای اینکه نتیجه خوبی کسب شود یکسری تغییرات اساسی نیز در دستورکار قرار بگیرد. متاسفانه هنوز میانگین سنی بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران به ویژه در خط دفاعی بالاست و این موضوع باعث می‌شود تا در بازیهای مهمی چون جام جهانی بازیکنان حریف از سرعت خود برای آزار خط دفاع تیم ملی استفاده کنند.

اصلانیان در ادامه عنوان کرد: با توجه به اینکه با تعویق طولانی مدت لیگ برتر مواجه بودیم، سطح آمادگی و هماهنگی بازیکنان پایین است و این در بازی های درون اردویی تیم ملی کاملا مشهود بود.  حتی بازی تراکتور و شباب الاهلی نیز این موضوع را به خوبی به ما نشان داد که آمادگی بازیکنان در حد مطلوبی قرار ندارد. برای اینکه به یک شرایط مطلوب برسیم، نیازمند این هستیم تا تیم ملی فوتبال را سریعاً راهی اردوی خارجی شود تا در یک شرایط استاندارد بدور از هیاهو و دغدغه تمرین کرده و بازیکنان به آمادگی و هماهنگی برسند.

وی درباره شرایط ایران در جام جهانی نیز گفت: با توجه به شرایط موجود کار سختی را در آمریکا خواهیم داشت. گروه ما شاید روی کاغذ مناسب باشد اما حتی نیوزلند به عنوان ضعیفترین تیم این گروه با آمادگی کامل به جام جهانی خواهد آمد و می تواند برای ما دردسرساز شود. در جام جهانی باید در بهترین شرایط خود باشیم در غیر اینصورت هیچ شانسی نخواهیم داشت.

253 258

کد مطلب 2218118

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 13 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین