تانزانيا در قالب طرحي پنج ساله به مقصد جهاني گردشگري سبز تبديل ميشود.
مقامات كشور تانزانيا كه درآمدهاي كشورشان از محل صنعت گردشگري در سال 2011 رشد 26 درصدي را تجربه كرد، قصد دارند در قالب طرحي پنج ساله تانزانيا را به مقصد جهاني گردشگري سبز تبديل كنند.
به گزارش افريكا ديلي، در اين راستا مقامات صنعت گردشگري تانزانيا قصد دارند تا در آيندهي نزديك با معرفي بيشتر جاذبههاي گردشگري طبيعي اين كشور از جمله چند جزيرهي زيبا با مردابهايي با پرندگان زيبا و حيوانات نادر، احداث هتلهاي سبز و استفاده از خودروهاي برقي براي حملونقل گردشگران بهويژه طبيعتگردان، اين كشور را به يك مقصد جهاني گردشگري سبز تبديل كنند.
اين در حاليست كه در ماه اكتبر نيز دولت تانزانيا با هزينهي 11 ميليون دلاري و با هدف توسعهي صنعت گردشگري اين كشور اقدام به راهاندازي يك دانشگاه گردشگري كرد كه ظرفيت پذيرش سالانه 605 دانشجو را دارد.
كارشناسان صنعت گردشگري علت اصلي رشد چشمگير درآمدهاي تانزانيا از محل صنعت گردشگري را سرمايهگذاريهاي انجام شده در زيرساختها و حضور پررنگ اين كشور در نمايشگاههاي جهاني معتبر صنعت گردشگري ميدانند.
تانزانيا به دليل داشتن حياتوحش زيبا، تنوع گياهي، تنوع فرهنگي غني و سواحل زيبا، شهرت جهاني داشته و دولت اين كشور قصد دارد در قالب يك برنامهي چهار ساله كه از سال 2011 اجراي آم آغاز شده، درآمدهاي خود را از محل صنعت گردشگري به پنج درصد توليد ناخالص داخلي برساند.
301301






نظر شما