مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۸
جاده چالوس یک‌طرفه شد

جانشین پلیس راه راهور فراجا ضمن اعلام یک‌طرفه شدن جاده چالوس، افزود: در حال حاضر تردد در محورهای فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه قزوین–رشت (رفت و برگشت)، به صورت روان در جریان است.

به گزارش خبرآنلاین،سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت و انسداد مقطعی در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال به‌ دلیل ترافیک سنگین و به‌ منظور تخلیه بار ترافیکی خبر داد و گفت: این محدودیت‌ها تا روان‌سازی کامل مسیر ادامه خواهد داشت.

ایسنا در خبری نوشت:  محبی در توضیح بیشتر اظهار کرد: به دلیل ایجاد ترافیک سنگین(۵ کیلومتر) در جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال، به‌ منظور تخلیه بار ترافیکی و تسهیل در عبور و مرور مسافران، از ساعت ۱۴ امروز چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه، تردد تمامی وسایل نقلیه از سمت چالوس به تهران (شمال به جنوب) ممنوع خواهد بود.

جانشین پلیس راه راهور فراجا در ادامه افزود: این محدودیت تا زمان روان‌ سازی کامل مسیر ادامه داشته و ۲ محور (جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال) در مسیر (جنوب به شمال) به‌ صورت یک‌ طرفه مدیریت خواهد شد و این طرح تا تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه دارد.

وی در ادامه گفت: در محور هراز (رفت و برگشت) محدوده سه‌راهی چلاو، ترافیک سنگین گزارش شده است. همچنین در آزادراه کرج–قزوین حدفاصل مهرویلا تا کمالشهر و در آزادراه قزوین–کرج–تهران در محدوده‌های کمالشهر، استاندارد و پل کلاک نیز ترافیک سنگین جریان دارد.

سرهنگ محبی افزود: در کمربندی دوم تهران نیز حدفاصل تقاطع محور قدیم تهران–قم تا درسون‌آباد، ترافیک سنگین مشاهده می‌شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر تردد در محورهای فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه قزوین–رشت (رفت و برگشت)، به صورت روان در جریان است.

بر اساس اعلام پلیس، جانشین پلیس راه راهور فراجا همچنین تأکید کرد: محورهای شمالی کشور در حال حاضر فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

۲۳۳۲۱۷

کد مطلب 2218615

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین