مذاكرات اسلام آباد

ببینید | امدادرسانی اورژانس چهارمحال وبختیاری در منطقه صعب‌العبور دهدلی

دکتر نرگس عسگری مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان، از انجام یکی از سخت‌ترین عملیات‌های امدادی اورژانس هوایی استان در منطقه صعب‌العبور «دهدلی» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی اورژانس استان ، دکترنرگس عسگری مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: تیم امدادی اورژانس هوایی استان در بیست‌وچهارمین روز اردیبهشت‌ماه، برای امدادرسانی به یک بیمار در منطقه دهدلی اعزام شد، اما وزش بادهای بسیار شدید و شرایط نامساعد جوی، امکان مشاهده دقیق مددجو و اجرای ایمن عملیات هوایی را با مشکل مواجه کرد.

دکتر عسگری افزود: با وجود تلاش‌های فراوان کادر پرواز برای دسترسی به بیمار، بر اساس پروتکل‌های ایمنی و به منظور جلوگیری از هرگونه خطر برای عوامل امدادی، تصمیم گرفته شد عملیات از طریق مسیر زمینی و با همکاری تیم‌های مستقر در منطقه ادامه پیدا کند تا بیمار در سریع‌ترین زمان ممکن به مرکز درمانی منتقل شود.

وی با قدردانی از تلاش نیروهای امدادی اظهار داشت: در این مأموریت، کاپیتان نوید یارمند به عنوان خلبان پرواز و امید سیفی کارشناس اورژانس هوایی حضور داشتند و با تمام توان برای خدمت‌رسانی به مردم تلاش کردند.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان تأکید کرد: اورژانس هوایی و نیروهای امدادی استان در هر شرایطی، حتی در سخت‌ترین وضعیت جوی و مناطق صعب‌العبور، در کنار مردم حضور دارند و برای نجات جان بیماران از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.

کد مطلب 2218971

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =

آخرین اخبار