مذاكرات اسلام آباد

نمابنده مجلس: مکالمات میان ایران و آمریکا یک نسخه‌اش در اختیار رهبری قرار می‌گیرد/ یک جایی رهبری ممکن است تذکر بدهند که آقا این را این‌طوری پیش ببرید

نماینده مجلس گفت: مردم بدانند تیم دیپلماسی و رئیس مجلس که ریاست هیئت را دارند، تقریباً ۲۴ ساعت آنلاین درگیر این هستند که بتوانند ان‌شاءالله این مسیر را پیش ببرند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن زنگنه، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، در گفت و گویی با خبرگزاری دانشجو که فیلم آن در فضای رسانه ای منتشر شده است، با اشاره به مذاکرات اسلام آباد گفت: حق غنی‌سازی ما در پاکستان مورد قبول آن‌ها بود. اگر اصلاً غیر از این بود، ما اصلاً ورودی نمی‌کردیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا میزان آن هم مشخص است، گفت: بله، روی جزئیات بالاخره بحث‌هایی داریم. البته ما هم روی همان اصول خودمان ایستادگی کردیم. روی جزئیات الآن بحث می‌شود که ما روی بحث قوانین بین‌المللی ان‌پی‌تی، بالاخره قوانین آژانس، آن چیزی که برای همه کشورها هست و این حق ماست اصرار داریم. آن‌ها بالاخره نکاتی دارند و ما هم بر اساس منویات مقام معظم رهبری داریم پیش می‌رویم.

این نماینده مجلس گفت: مردم عزیز هم بدانند که کلیه این رفت و برگشت‌ها، مکالماتی که می‌شود، جواب‌هایی که داده می‌شود، همه ترجمه می‌شود و یک نسخه‌اش در اختیار رهبری قرار می‌گیرد. البته یک جایی رهبری هم ممکن است تذکر بدهند که آقا این را مثلاً این‌طوری پیش ببریم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا رهبری نقطه نظراتی داشتند، گفت: بله، بله، این کاملاً طبیعی است. این هم به معنای این نیست که حالا بگوییم با یکی دعوا کنند، با یکی نه. این طبیعی است. بالاخره وقتی به شما یک چیزی را می‌دهند، شما نظرتان را می‌دهید. ممکن است یک جا این را بگویید: «احسَن، خیلی عالی است»، یا مثلاً تغییر پیدا کند، این حذف شود. لذا مسیر دارد پیش می‌رود. یعنی مردم بدانند تیم دیپلماسی و رئیس مجلس که ریاست هیئت را دارند، تقریباً ۲۴ ساعت آنلاین درگیر این هستند که بتوانند ان‌شاءالله این مسیر را پیش ببرند.

29215

کد مطلب 2218997

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین