مذاكرات اسلام آباد

بنیاد خیریه بیل گیتس کل سهامش در مایکروسافت را فروخت

اسناد ثبت‌شده در کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا نشان می‌دهند صندوق سرمایه‌گذاری بنیاد بیل و ملیندا گیتس تمام سهام باقی‌مانده‌ی خود در مایکروسافت را فروخته است.

به گزارش خبرآنلاین، بیل گیتس سال گذشته اعلام کرده بود که فعالیت‌های خیریه‌ی بنیاد بیل و ملیندا گیتس طی یک دوره‌ی ۲۰ ساله به‌تدریج پایان می‌یابد و تمام دارایی‌های بنیاد تا آن زمان هزینه خواهد شد.

این صندوق در سه‌ماهه‌ی نخست سال، ۷٫۷ میلیون سهم مایکروسافت را واگذار کرد؛ سهمی که با قیمت فعلی بازار حدود ۳٫۲ میلیارد دلار ارزش دارد.

یک سال قبل، بنیاد ۲۸٫۵ میلیون سهم مایکروسافت در اختیار داشت؛ دارایی‌ای به ارزش ۱۰٫۷ میلیارد دلار که تا مارس ۲۰۲۵ (اسفندماه ۱۴۰۴) حدود ۲۶ درصد از کل سرمایه‌ی صندوق را تشکیل می‌داد.

تنها متولی این صندوق بیل گیتس است و بر تصمیم‌های سرمایه‌گذاری آن نفوذ دارد؛ اما دارایی‌ها را شرکت Cascade Asset Management مدیریت می‌کند.

سهام مایکروسافت که از ابتدای امسال حدود ۱۱ درصد افت کرده، اخیراً به یکی از محورهای اصلی فعالیت سرمایه‌گذاران بزرگ تبدیل شده است.

۵۸۵۸

کد مطلب 2219682

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین