مذاكرات اسلام آباد

کارگروه اشتغال متولیِ رونق اقتصادی درچهارمحال وبختیاری

جعفر مردانی استاندار چهارمحال وبختیاری با تأکید بر لزوم عبور از گزارش‌های اداری در جلسات اقتصادی استان گفت: کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری باید به اتاق فرمان توسعه استان تبدیل شود و با تصمیم‌سازی عملیاتی، مسیر رونق تولید، سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال پایدار را هموار کنند

به گزارش خبرگزاری  خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛جعفر مردانی استاندار چهارمحال و بختیاری، در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان، با قدردانی از تلاش‌های مسئولان و اعضای کارگروه، اظهار کرد: شرایط اقتصادی کشور در سال جاری با توجه به تحریم‌های ظالمانه، جنگ‌های منطقه‌ای و فشارهای اقتصادی، شرایطی دشوار برای واحدهای تولیدی، سرمایه‌گذاری و اشتغال ایجاد کرده است؛ از این‌رو لازم است جلسات کارگروه اقتصادی استان با رویکردی تخصصی‌تر و با استفاده از ظرفیت‌های دولت، اتاق بازرگانی، اتاق تعاون و بخش خصوصی برگزار شود.

وی تأکید کرد: نخستین اولویت در شرایط فعلی، حفظ وضعیت موجود واحدهای تولیدی است تا این واحدها بتوانند فعالیت خود را ادامه دهند و از تعدیل نیروی کار جلوگیری شود. پس از آن نیز باید به سمت فعال‌سازی واحدهای نیمه‌فعال، احیای واحدهای راکد و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام حرکت کنیم.

مردانی با بیان اینکه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری در واقع اتاق فرمان توسعه استان است، افزود: اگر این کارگروه به‌درستی عمل کند و هدف‌گذاری دقیق در حوزه‌های صنعت، کشاورزی و گردشگری انجام شود، می‌توان اقتصاد استان را از حالت سنتی و پراکنده به سمت الگویی منسجم و مبتنی بر مزیت‌های واقعی استان هدایت کرد.

وی با اشاره به اهمیت حمایت از سرمایه‌گذاران تصریح کرد: باید فرآیندهای اداری و صدور مجوزها تسهیل و زمان صدور مجوزها کاهش یابد تا سرمایه‌گذار احساس کند برای حضور در استان فرش قرمز پهن شده است، نه اینکه با دیوارهای بوروکراسی و پیچیدگی‌های اداری مواجه شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین با اشاره به شرایط حساس کشور در مواجهه با جنگ ترکیبی دشمنان، خاطرنشان کرد: امروز ملت ایران در میدان جنگ اقتصادی و فشارهای سیاسی و امنیتی قرار دارد، اما با اتکا به وحدت ملی، امنیت پایدار و مدیریت میدانی مسئولان توانسته با اقتدار در برابر دشمنان ایستادگی کند.

مردانی با اشاره به نام‌گذاری سال جاری با محوریت اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت و امنیت ملی، گفت: اقتصاد مقاومتی یک شعار مقطعی نیست، بلکه نقشه راه اداره کشور در شرایط پیچیده منطقه و جهان است و به معنای اقتصادی درون‌زا، مردم‌پایه، دانش‌بنیان، صادرات‌محور و مقاوم در برابر تکانه‌های بیرونی است.

وی افزود: استان چهارمحال و بختیاری با برخورداری از ظرفیت‌های کم‌نظیر در حوزه کشاورزی، صنایع تبدیلی، گردشگری، انرژی‌های تجدیدپذیر، منابع آبی و همچنین نیروی انسانی جوان و شرکت‌های دانش‌بنیان، ظرفیت تبدیل شدن به یکی از استان‌های پیشرو در اقتصاد کشور را دارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه بر لزوم هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی، نخبگان و سرمایه‌گذاران تأکید کرد و گفت: هیچ دستگاهی به تنهایی قادر به حل مسائل اقتصادی استان نیست و موفقیت زمانی حاصل می‌شود که همه ظرفیت‌ها در یک مسیر مشترک قرار گیرند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت تدوین برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در استان با محوریت واقع‌بینی، توجه به ظرفیت‌های بومی، مشارکت مردم و پاسخگویی مدیران تأکید کرد و افزود: حمایت از تولید، مدیریت مصرف، توجه به معیشت مردم و طراحی اتاق‌های فکر اقتصادی از مهم‌ترین الزامات سیاست‌گذاری در شرایط فعلی است.

مردانی همچنین خواستار شناسایی و معرفی پنج طرح پیشران اقتصادی از سوی فرمانداران شهرستان‌های استان شد و گفت: این طرح‌ها باید به گونه‌ای طراحی شوند که امکان تکمیل و بهره‌برداری از آن‌ها تا پایان سال فراهم باشد.

وی از پیگیری برای استقرار مرکز هوش مصنوعی در استان خبر داد و افزود: با توجه به ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد این مرکز می‌تواند نقش مهمی در توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان استان ایفا کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان تأکید کرد: کارگروه اقتصادی استان باید از یک ساختار صرفاً اداری به یک قرارگاه عملیاتی تبدیل شود تا با تصمیمات کارشناسی، هماهنگی میان دستگاه‌ها و استفاده از خرد جمعی، مسیر توسعه و پیشرفت استان هموار شود.

کد مطلب 2220637

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =

آخرین اخبار