مذاكرات اسلام آباد

ببینید | اجرای نهضت آسفالت در روستاهای شرق مازندران

نماینده مردم شرق مازندران در مجلس از اجرای طرح نهضت آسفالت در روستاهای شرق استان خبر داد.

غلامرضا شریعتی در گفت و گو با خبرآنلاین در حاشیه بازدید امروز از روستای کلت شهرستان نکا، اظهار داشت:  کار ساخت زیرگذر روستای کلت شهرستان نکا با تخصیص اعتبار 800 میلیارد ریالی آغاز شد.مردم روستای کلت همواره در عرصه های مختلف، یاور نظام و انقلاب بوده و باید قدردان تلاشهای آنان باشیم.

وی افزود: پروژه احداث زیرگذر کلت یکی از طرح های مهم برای کاهش ترافیک و ارتقا امنیت روستا بوده که اعتبار ویژه ای برای اجرای آن تخصیص یافته است.

این نماینده مجلس با تقدیر از همراهی دهیار و شورای روستای کلت، تصریح کرد: امیدواریم مردم روستا مانند ادوار گذشته، مسئولان محلی را در تحقق سریعتر این پروژه مهم استانی و محلی یاری رسان باشند.

شریعتی همچنین با بیان اینکه آهنگ سازندگی در روستاهای شرق استان نواخته شده است، افزود: به دنبال اجرای طرح نهضت آسفالت در روستاهای منطقه جهت ارتقا رفاه و آبادانی در دهستانها هستیم.

48

کد مطلب 2220655

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =

آخرین اخبار