مذاكرات اسلام آباد

آذری جهرمی: تصور اینکه با مداخله نظامی تنگه باز شود، خیالی باطل است/ رهبر انقلاب یک زمانی گفتند روزی خواهد رسید که ما آنها را تحریم کنیم؛ آن روز رسید

 محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات دولت دوم حسن روحانی گفت: امنیت با حس امنیت دو موضوع متفاوت هستند. ایران ضمن اینکه به لحاظ نظامی توان آن را دارد که تنگه هرمز را واقعاً بسته نگه دارد، مداخله گسترده‌تر در منطقه به نظر می‌رسد برای اینها باعث نخواهد شد که آبراه امنیت پیدا کند. چون احساس امنیت به هیچ وجه وجود نخواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات دولت دوم حسن روحانی در یک گفت‌وگوی ویدئویی با اشاره به تفاوت میان «امنیت» و «احساس امنیت»، تأکید کرد که مداخله نظامی گسترده‌تر در منطقه نه تنها نمی‌تواند تنگه هرمز را باز کند، بلکه احساس امنیت را به کلی از بین می‌برد.

وی گفت: امنیت با حس امنیت دو موضوع متفاوت هستند. ایران ضمن اینکه به لحاظ نظامی توان آن را دارد که تنگه هرمز را واقعاً بسته نگه دارد، مداخله گسترده‌تر در منطقه به نظر می‌رسد برای اینها باعث نخواهد شد که آبراه امنیت پیدا کند. چون احساس امنیت به هیچ وجه وجود نخواهد داشت.

وزیر ارتباطات دولت روحانی افزود: فرایندهای تجاری با احساس امنیت بیشتر کار می‌کند تا خود امنیت. بنابراین خیال باطل است که تصور کنند با مداخله نظامی تنگه باز می‌شود. این به نظر من خیال باطلی است.

آذری جهرمی تصریح کرد: این یک عمل شروع‌کننده آغازین نیست. این یک عمل واکنشی است – واکنش به کنشی که شما انجام دادید. شما تمام مسیرهای تنفسی اقتصادی جمهوری اسلامی را با برنامه فشار حداکثری در مدت‌ها بستید.

وی خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب یک زمانی گفتند روزی خواهد رسید که ما آنها را تحریم می‌کنیم. آن روز در لحظه رسید. خب این همه شما تحریم کردید، حالا دو روز هم مزه تحریم را بچشید.

وزیر ارتباطات دولت دوم حسن روحانی ادامه داد: مگر شما راهزنی نمی‌کردید؟ کشتی‌های ما را می‌گرفتید، تحریم می‌کردید، پول‌های ما را در بانک‌هایتان بلوکه می‌کردید. دو روز هم مال شما عبور نکند. منطق همین است.

آذری جهرمی تأکید کرد: اگر آنها برگردند و با یک ساختار منظم و منطقی و مبتنی بر احترام با ملت ایران صحبت کنند، طبیعتاً پاسخشان نیز پاسخی محترمانه خواهد بود.

۲۹۲۲۱

کد مطلب 2221214

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 9 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین