مذاكرات اسلام آباد

بنزین لیتری طلا شد/ آمریکایی‌ها سوار ماشین اسباب‌بازی شدند!

افزایش بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا، زندگی روزمره مردم را دستخوش تغییر کرده و بسیاری را به سمت راهکارهای عجیب برای فرار از هزینه‌های سنگین سوخت کشانده است. از اتوبوس‌سواری و کاهش سفرهای شهری تا رانندگی با ماشین اسباب‌بازی؛ بحران سوخت حالا به یکی از دغدغه‌های اصلی آمریکایی‌ها تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جهش قیمت بنزین در آمریکا حالا سبک زندگی بسیاری از شهروندان این کشور را تغییر داده؛ تا جایی که برخی آمریکایی‌ها برای فرار از هزینه‌های سنگین سوخت، به راهکارهایی عجیب و خلاقانه روی آورده‌اند؛ از استفاده گسترده از حمل‌ونقل عمومی گرفته تا رانندگی با ماشین‌های اسباب‌بازی دست‌ساز!

در تازه‌ترین گزارش رویترز آمده است که میانگین قیمت بنزین در آمریکا به بیش از ۴.۵ دلار برای هر گالن رسیده؛ رقمی که نسبت به قبل از آغاز جنگ ایران، افزایش قابل‌توجهی داشته و فشار سنگینی به خانوارها وارد کرده است.

یکی از عجیب‌ترین نمونه‌ها مربوط به یک مرد ۳۰ ساله از ایالت جورجیاست. او یک ماشین اسباب‌بازی صورتی را که از سطل زباله پیدا کرده بود، به وسیله نقلیه واقعی تبدیل کرده است. این شهروند آمریکایی با نصب موتور یک دستگاه کارواش روی این اسباب‌بازی کوچک، حالا برای خرید روزانه و رفتن به فروشگاه از آن استفاده می‌کند.

او می‌گوید پر کردن باک خودروی اصلی‌اش حدود ۹۰ دلار هزینه دارد و به همین دلیل ترجیح می‌دهد تا حد امکان از وسیله دست‌ساز خود استفاده کند.

این گزارش نشان می‌دهد گرانی سوخت، رفتار روزمره آمریکایی‌ها را به شکل محسوسی تغییر داده است. بسیاری از شهروندان رانندگی را محدود کرده‌اند، از پمپ‌بنزین‌های گران دوری می‌کنند و بیشتر به اتوبوس و قطار روی آورده‌اند.

طبق یک نظرسنجی تازه، حدود ۴۴ درصد آمریکایی‌ها گفته‌اند به دلیل افزایش قیمت بنزین، میزان رانندگی خود را کاهش داده‌اند.

یک تولیدکننده محتوای ساکن واشنگتن نیز گفته حالا برای رفت‌وآمد در لس‌آنجلس بیشتر از اتوبوس استفاده می‌کند، چون هزینه پر کردن باک خودروی شاسی‌بلندش به حدود ۹۵ دلار رسیده است. او می‌گوید در شبکه‌های اجتماعی نیز ویدئوهای زیادی از افرادی می‌بیند که به استفاده از حمل‌ونقل عمومی روی آورده‌اند.

افزایش قیمت سوخت حتی باعث شده برخی کسب‌وکارها نیز از این بحران برای تبلیغات استفاده کنند. یک اردوگاه تابستانی در ماساچوست با اشاره به هزینه بالای بنزین، خانواده‌ها را تشویق کرده فرزندانشان را برای چند روز به اردو بفرستند تا در هزینه رفت‌وآمد صرفه‌جویی شود.

در برخی شهرها نیز نهادهای محلی و خیریه‌ها اقدام به توزیع کارت هدیه بنزین کرده‌اند. در شیکاگو، یک کلیسا هزاران دلار کارت سوخت میان خانواده‌ها توزیع کرده و اعلام کرده حمل‌ونقل برای بسیاری از مردم «ضرورتی برای بقا» است، نه یک کالای لوکس.

در همین حال، برخی مالکان خودروهای برقی نیز از افزایش شدید قیمت سوخت استقبال کرده‌اند. یکی از مالکان این خودروها با انتشار ویدئویی از قیمت‌های نجومی بنزین، با کنایه گفته است: «خوشحالم این مشکلی نیست که من درگیرش باشم.»

۲۲۳۲۲۴

کد مطلب 2221377

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین