مذاكرات اسلام آباد

انتقاد نماینده مجلس از اینترنت پرو؛ چه فرقی با فروش فیلترشکن دارد؟/ این که بگویند مردم اگر چیزی می‌خواهند به افغانستان و سوریه بروند توهین به مردم است

یک نماینده مجلس گفت: در قضیه اینترنت اختیار، اختیار دولت است و باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف کند و این قضیه را روشن کند. اینترنت باید به گونه‌ای ارائه شود که هم دولت مقصود خود را محقق کند و هم حقوق مردم رعایت شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدانارکی، درباره این‌که در روزهای که جامعه از قطعی اینترنت با مشکلاتی روبه‌رو هستند و خواستار رفع این مشکلات و بازگشت فضای عادی در این زمینه در کشور هستند گاهی شاهد عصبانی کردن مردم از تریبون رسانه ملی عنوان کرد: متاسفانه امروز در صداوسیما کارشناسان و کسانی حضور دارند که بدون توجه به خواسته  مردم، بدون توجه به وضعیت کشور، بدون توجه به اینکه امروز در کشور نیازمند همدلی، همراهی و با هم بودن هستیم؛ صحبت‌هایی را بیان می‌کنند که توهین به مردم و دل آزرده کردن آنان است.

بنابر گزارش ایلنا، نماینده رفسنجان و انار خاطرنشان کرد: این صحبت‌ها توهین به مردم است که بگویند اگر چیزی می‌خواهید به افغانستان و پاکستان و سوریه بروید، این حرف‌ها توهین است. آن هم مردمی که صبح و شب در میدان ایستاده‌اند، باید توجه کرد. اگر مردم نبودند، کشور ما یک روز هم نمی‌توانست تاب و طاقت بیاورد. حضور مردم بود که در مقابل آمریکا و یک کشور کودک‌کش مانند اسرائیل ایستادگی کردند و این بد است که مردم را دل‌آزرده کنیم.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان این که  ان‌شاءالله هرچه زودتر شرایط به سمتی برود که بهبود پیدا کند چراکه کسب‌وکارها که پاشنه آشیل کشور هستند آسیب می‌بینند، عنوان کرد: آنچه که امروز وجود دارد جنگ اقتصادی است. مشکلات ما بیشتر مشکل اقتصادی است. امروز با توجه به کسب‌وکارهای نو و رفتن کسب‌وکارها به سمت  اینترنت، بسیاری از کسب‌وکارها امروز از دست رفته‌اند و تعداد بسیاری از افراد بیکار شده‌اند، حاکمیت و دولت باید فکری برای این وضعیت کرده و کمک کنند که این اتفاق رخ دهد.

وی با اشاره به راه‌اندازی «اینترنت پرو» در کشور، اظهار داشت: در این میان، اینترنت‌هایی راه‌اندازی شده‌اند و بعضاً نظرات مختلفی مانند «اینترنت پرو» مطرح می‌شود، به هر حال دولت دسترسی آسانی را برای دانشجویان عزیز و قشر جوان که به دنبال تحقیق و پژوهش هستند فراهم می‌کند. باید برای  کسانی که کسب‌وکار داشتند در زمینه اینترنت یک فکر اساسی شود که هم دولت و هم مجلس دنبال می‌کنند که امیدوارم یک نتیجه خوبی را زمینه پیروزی و اقتدار نظام و صلح پایدار حاصل شود و مردم هم که این همه زحمت کشیده‌اند، از آن بهره‌مند شوند. هرگونه بی‌توجهی یا توهین به مردم، به هر حال کار بسیار نادرستی است که رخ می‌دهد.

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه اکنون تقریباً برخلاف آنچه که گفته می‌شود «اینترنت پرو» برای کسب‌وکارها است برای مردم عادی جامعه پیامک خرید «اینترنت پرو» ارسال شده است؛ امروز جامعه بیان می‌کند که «تا دیروز فیلترشکن به مردم فروخته می‌شد و امروز همان را به نوعی دیگر ارائه می‌دهند»، آیا مجلس در این مورد تحقیق و تفحصی انجام می‌دهد، گفت: باتوجه به این که تازه جلسات غیرعلنی و غیررسمی مجلس را داشتیم امیدوارم در هفته‌های آینده به این موارد هم رسیدگی شود.

انارکی تاکید کرد: من و بسیاری از دوستان هم تذکر دادیم و هم سوال در بحث اینترنت برای مردم از مسئولان داشته‌ایم. در میان این مطالبه‌گری‌ها  هم حواسمان باشد ما نمی‌خواهیم به سمتی برویم که افرادی که مجبور شدند و  پول داده‌اند و از این اینترنت استفاده می‌کنند و با هزینه‌های بالا از اینترنت استفاده می‌کنند، اینترنت‌شان قطع شود.

وی تاکید کرد: بحث این است اگر قرار  است اتفاقی  رخ دهد خود دولت باید مسئولیت این کار را بر عهده بگیرد. دولت باید حق مردم را رعایت کند. دولت باید آزادی اطلاعات را رعایت کند، اما مردم باید اینترنت رایگان داشته باشند، این را دولت باید اعمال کند.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این اقدام چه فرقی با فروش فیلترشکن‌ها دارد که یک عده فیلترشکن می‌خریدند و کار انجام می‌دادند یا می‌روند اینترنت‌های غیررسمی مانند استارلینک و غیره می‌خرند. در مورد این‌که امروز هم «اینترنت پرو» تخصیص داده می‌شود و هم همه افراد می‌توانند آن را خریداری کنند بحث اصلی این است که این عده چه جایی دارند که این نوع اینترنت را می‌دهند؟  

وی تاکید کرد: به هرحال در قضیه اینترنت اختیار، اختیار دولت است و باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف کند و این قضیه را روشن کند. اینترنت باید به گونه‌ای ارائه شود که هم دولت مقصود خود را محقق کند و هم حقوق مردم رعایت شود. در شرایط کنونی، افرادی که امکان خرید اینترنت دارند، آن را از منابع غیررسمی تهیه می‌کنند، که این امر هزینه‌بر است. تخصیص اینترنت به همه افراد باید به صورت منصفانه و تحت نظارت دولت انجام شود. مردم انتظار دارند که این روند هرچه زودتر به صورت شفاف و عادلانه انجام گیرد.

29215

کد مطلب 2222194

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین