مذاكرات اسلام آباد

آغاز عملیات روکش آسفالت کریدور تهران_بازرگان در آزادراه قزوین_زنجان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قزوین از اجرای پروژه روکش آسفالت در کریدور تهران_بازرگان خبرداد و گفت: این پروژه در آزادراه قزوین_زنجان، در هر دو باند رفت و برگشت، هم اکنون در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «علیرضا معیری‌پور» مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قزوین با اعلام این خبر اظهار کرد: هم اکنون عملیات اجرایی این پروژه در محور آزادراه قزوین–زنجان در هر دو لاین شمالی و جنوبی در حال انجام است؛ این پروژه در باند شمالی در محدوده پیش از خروجی ضیاآباد تا انتهای حوزه استحفاظی استان ادامه دارد و در باند جنوبی نیز از مرز استان زنجان به سمت قزوین انجام خواهد شد.

مدیرراهداری-قزوین2.jpg

معیری پور افزود: علاوه بر اجرای روکش آسفالت، عملیات جانبی شامل شانه‌سازی، پاکسازی و شست‌وشوی علائم و تابلو ها، بهسازی و نصب علائم ایمنی و سایر اقدامات تکمیلی نیز هم‌زمان در حال انجام است تا سطح ایمنی و کیفیت خدمات‌رسانی در این محور افزایش یابد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین در پایان با اشاره به اهمیت این کریدور به‌عنوان یکی از مسیرهای اصلی حمل‌ونقل کشور خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی انجام‌شده، این پروژه تا پایان فصل کاری جاری به اتمام خواهد رسید و آماده بهره‌برداری کامل می‌شود.

کد مطلب 2222205

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین