ایول به دقت نظرت
البته توی خوزستان قانون افغان ممنوعه و نمیتونه افغانی باشه
شاید ژاپنیه و اومده ز ایرانیا یاد بگیره و بره تا برن توی ژاپن موبایل تولید کنن.
ایـــــول
اقا من خوزستان هستم،این گوشی همه قطعاتش از کره میاد نمایندگی اصلیشم خرمشهره که قطعات و میارن بندر ازاد خالی میکنن! اون طرفم احتمالا کره ایه! گوشی ایرانی نیست اصلا،فقط تو ایران میبندنش!!!!!!!!!
متاسفم برای مردم کشورم که تبدیل به مردمی با ناسیونالیسم افراطی شدند.
و برای همه کسانی که سو مدیریت خودشون رو به پای عده قلیلی مهاجر افغان. اگر مشکل بیکاری در یک کشور همش مربوط به مهاجران باشه پس در کشوری مثل کانادا دولت کلا هیچ مسولیتی در قبال بی کاری نداره.
1- یک شرکت خصوصی حق داره که از هر جای دنیا نیروی کار بگیره.
2- اگر در اینترنت یک گردشی کنید، می بینید که این شرکت در اصل چینی است و کلیه قطعات در چین تولید میشه و در ایران مونتاژ میشه.
3- چندسال پیش در شرکتی که اداعای تولید گوشی ایرانی می کرد برای مصاحبه رفتم. برای امتحان زبان انگلیسی یک کاتالوگ از شرکت خارجی به من دادند و گفتند بخون و بگو چی نوشته. در متن این کاتالوگ نوشته بود: شرکت XX بسیار ضعیف است و حتی در کشور خودش هم در برابر هموطن خودش، XXXXXXX هیچ شانسی برای گرفتن بازار ندارد!!!!!!
هر جا خط تولید باشه، تولید همون جا به حساب میاد. 90 درصد محصولات اپل از آیفون گرفته تا مک بوک هم آرم ساخت چین میخوره. چون خط تولید در چین هست. هر چند که بسیاری از قطعاتش از جاهای دیگه میاد و طراحی آن در آمریکا انجام گرفته.
نخبگان ما میدونند که وقتشون را نباید در چنین کارخانه ای تلف کنند. برای همین این تکنیسین های چینی حالا حالاها اینجا خواهند بود. بهتر است اول مشکلات دیپلماسی که همه چیز را تحت تاثیر خود قرار داده حل شود و بعد یک فکر اساسی برای مدیریت تخصصی اقتصاد و سیاست کشور صورت گیرد. اوضاع اینجوری خیلی سخت شده.
ساشا............
درسته که پشت محصولات اپل زده ساخت چین عزیز،ولی همه میدونن اپل برند آمریکاییه و اصلیترین قطعاتشم خود اپل میزنه...........
مشکل اینجاست که ادعا میکنن این گوشی برند ایرانیه و وان هاندرد پرسنت ساخت ایران.......دقیقا مثه خودروهای مللیمون ن ن ن نن ن !!!!
مگه تمام آیفون ها، آی پد ها و ... چینی نیستند؟ خوب همه دنیا و خیلی از خودمون داریم جنس چینی با مارک های نوکیا ، سامسونگ، سونی اریکسون و ... مصرف میکنیم حالا این مارک رو بخاطر مونتاژشدنش تو ایران بخریم ، بابا چرا نمیخوایم یه کم مثل مردم ژاپن و کره و ترکیه فکر کنیم . اونها هم اولش با مونتاژشروع کردند و با حمایت مردم ، پله پله محصولاتشون باکیفیت تر و بومی شد و ...
خداییش با دیدن این عکس ها تصمیم گرفتم اگر خواستم گوشی بگیرم ، حتما با این مارک بخرم
تو این اوضاع بیکاری جوونا ، باید از این کارخونه که این باعث اشتغال شده حمایت کرد...
گوشی مزخرف!! تو این دوران ایفون و گلکسی و اچ تی سی و تلفن چهار هسته ای و در واقع کامپیوتر! ایرانی ها باید این چیزا رو بخرن!!! مثل همین که مردم ایران دارن مثل بدبختها پیکان سوار میشن و در دنیا اصلا به این ماشین نمیگن! و معلوم نشد تو این 45 سال چرا تولید شد و پولش کجا رفت!!!
این گوشی هم در صورت قیمت تمام شده 30 تا 40 هزار تومن ارزش خرید دارد و الا خیر!!! ایا پراید تولیدی در ایران رو به قیمت 10000 دلار در دنیا کسی میخرد!؟؟؟ اگه پراید ایران رو 10000 دلار خریدن بدونید این گوشی هم بیشتر از 35000 تومن ارزش داره!
دوست عزیز اشتباه نکن من یک گوشی با نام بی وان از همین شرکت خریدم فقط یک هفته کار کرد الان 45 روزه دادم گارانتی فقط ادمو میپیچونن من که اشتباه کردم تو ای کارو نکن
چه اشتغالی اینجام که بیشتر پست ها رو خانما اشغال کردند من نمیدونم این مسئولین کی میخوان به فکر بیفتند آخه یکی نیست بگه پس فردا خانما میخوان برن خواستگاری مردا
نمیدونم خوشحال باشیم یا نه!! از طرفی یک عده میرند سر کار از طرفی اصلا محصول رقابتی نیست..
کی ما میخواهیم متوجه بشیم در صنایعی باید سرمایه گذاری کنبم که مزیت نسبی داریم.. ایا قول صنعتی ( المان) در تمام صنایع فعاله؟؟ چرا در حوزه کشاورزی که میتونیم جهانی رقابت کنیم سرمایه گذاری کلان نمیکنیم..دلمون خوش دومین خودرو ملی رو ساختیم.. که چی؟؟ این خودرو در کدام بازار آزاد بین المللی میخواد رقابت کنه؟؟ دیگه دوره بازارهای داخلی در دنیا بسر اومده.. اگر میخواهیم فعالیت اقتصادی در سطح کلان کنیم بایید برا بازارهای خارجی رو هم داشته باشیم
این کارخانه یکی دو سالی میشه که شروع به کار کرده، ولی متاسفانه هنوز چینی ها رو توی این عکسها می بینیم. خوب تکنولوژی رو منتقل کنن به مهندسین و کارگران ایرانی.
واقعا مایه افتخاراست .اقلا چندتا جوان جویای کارشاغل شدند. چند روزپیش دونوع تبلت بنام دیمواین شرکت رونمایی کرده اگر کسی ازعزیزان دراهوازازآدرس فروشگاهی که این تبلتها را عرضه می کند لطفا بگوید.
mghfmkrs@yahoo.com
دوست عزیز این کارها موقتی و فقط برای مسئول مربوطه سود اوره! وگرنه هیچ فایده ای برای جوانان این مملکت نداره! شما فکر میکنید اینایی که دارن کار میکنن مدرکشون چی هست؟؟!! اگه با لیسانس دارن این کار رو میکنن بدونید دارن به مملکت خیانت میکنن!
تعداد چینی هایی که توی خوزستان کار می کنن خیلی زیاد شده ... بیرون هم که می ریم در سطح شهر هم هستن ... اینا خونه و زندگی ندارن مگه ؟ یعنی اینقدر ایران براشون درآمد داره ؟ فقط واسه ما نداره ؟
درود به شرف این بچه ها که با این سختی تو این بازار الکترونیک دارن گوشی میسازن و رقابت میکنن اخه بی معرفتا اینا ایرانین چرا عادت کردیم هموطن رو بکوبیم و با حرفامون سد راهشون بشیم و از کمترین محبت که همون حمایت از این عزیزا دریغ کنیم درود به غیرتتون خسته نباشید
این ها ایرانی نیستن و با پول نفت دارن گوشی 30 تومنی رو 200 تومن میدن! مثل پیکان و پراید! این کاری که اینها میکنن فقط تبلیغه و کوچکترین تکنولوژی باهاش به ایران منتقل نمیشه! و من مطمئنم حتی یکیشون هم نمیدونه اصلا گوشی چطوری کار میکنه یا چیه اصلا!!!
دکتری الکترونیک
بی معرفت!! بهترین گوشی اندرویدش را گرفتم از اول به مشکل برخوردم بعد کلی تماس گفتند گارانتی شش ماه تعویضه غصه نخور بعد دوماه دیدیم حتی تنظیمات پیام چندرسانه ایش تو همراه اول نیست و با تنظیمات چند صد گوشی سامسونگ زدیم تا یکیش گرفت دریغ ازیک وبسایت برای برنامه و پشتیبانی درست درمان توضیحاتش یک عکسه تو وبسایتشون همین اونم کلی نوشته خلاصه وقتی برای گارانتی تعویض فرستادم سر ماه سوم تعمیرش کردند گفتند اون زمان الکی گفته شده شش ماه تعویض و تعمیر کردند بعد کلی درگیری تعمیری پس گرفتم اسمم هم تو شرکتشون موجود و محفوظه خبر انلاین میتونه پیگیری کنه از ایمیلم.بله اخرش گفتند ضمانت تعویض بوده اما الان اسپیکرش تعمیر شده بگیر گیر نده.کیفیتم که گفتن نداره .حالا تو دم از معرفت میزنی هادی خان!!!
من و همسرم هر کدام یک دستگاه از این گوشی ایرانی را خریداری کردیم و با تشویق و راهنمائی ما دوستم نیز دو دستگاه از همین گوشی را برای همسر و فرزند خود تهیه کرده. خوشحالم که ما نیز سهمی ناچیز در اطاعت از فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از کا و سرمایه ایرنی داریم. اما این کار مونتاژ است و بومی نمی باشد آیا بهتر نیست از تکنولوژی 100% بومی استفاده شود. ضمنا" ایرادی که به این گوشی وارد است سیستم عامل بسیار ضعیف این گوشی دو سیم کارته است و شایسته است در آن تجدید نظر گردد.
بهتر نيست به جاي اينهمه نيروي كار زن از مردان بيشتر استفاده بشه ؟
تا زير بار قسط و قرض و اجاره و 100 تا مورد ديگه نمونن و آمار طلاق و فساد هر روز بيشتر نشه
سرمايه گذار شركت دستش درد نكنه هر چقدر وام از دولت گرفته نوش جونش حداقل تعدادي اشتغال زايي كرده. ولي اميدوارم با فعالتر كردن واحد تحقيق و توسعه در اون شركت بتونن رقابت كنند تا اين اشتغال زايي دائمي شود و نه موقت!
موفق نبوده و جایگاهی هم نداره ! خودم از نزدیک دیدم یک مدل لمسی توسط یک نمایندگی فروخته شده بود بعد 5 ساعت خریدار اورده بود پس بده ! و فروشنده قبول نمیکرد پس بگیره ! علت پس اوردنش هم خاموش شدن بعد 4 ساعت از خرید بوده طوری که روشن نشده دیگه ! گوشی جالبی نیست و خدماتش به مشتری هم جالب نیست !
ولی خدایی خوبم هست.شما نگاه کن بیشتر آمریکایی ها گوش موتورولا استفاده میکنن و به همراش اپل هم دارن.
خوش چی میشه هر کدوم از ما یه گوشی ایرانی هم داشته باشیم کنارش از اپل هم استفاده کنم
وقتی چینی اش ارزونتر و با کیفیر از راه قاچاقی میاد چرا خودتون رو معطل می کنید برید یک کارخانه رب گوجه فرنگی بزنید منفعتش از این قرطی بازی ها خیلی بیشتر هست!!!
مردم به خاطرفقر و بيكاري حاضرن همه كاري بكنن...تورم مثل موشك داره ميره بالا اونوقت ما موبايل توليد ميكنيم.توليدي كه هيچ توجيه اقتصادي نداره. .. از فاصله كمتر از يك متر از دست دوستم افتاد به ١٠٠٠ تيكه مساوي تقسيم شد!!!!
بدبختی ما ایرانی ها از این کمبود خودباوری و عزت نفسه.اگه کمی عرضه و لیاقت به خرج بدیم و خودمونو باور داشته باشیم به جاهایی میرسیم که تو خواب هم نمی دیدیم.کی گفته ما نمی تونیم گوشی تولید کنیم یا هر محصول دیگه...اتفاقا برای اینکه بنونیم بر بحران بیکاری و مشکلات اقتصادی غلبه کنیم باید بتونیم حداقل کالای مورد نیاز مونو خودمون تولید کنیم .اما نباید کیفیت رو نادیده گرفت.مگه چینیها یا خیلیهای دیگه قبلا چی بودن؟ اما حالا محصولاتشون تمام دنیا رو گرفته. من از شما د.ستان عزیز می خوام که خوتونو باور داشته باشین و اگه کسی کاری کرد به جای تخریب کدنش با نظرات خوب و سازندهتون حمایتش کنید. به امید سربلندی ایران و ایرانی.
روی حرفم به سازنده گوشی به عنوان یه تعمیر کاره موبایله و برادرانه.شاید نتونن از قطعات چینی استفاده نکنن {که منطقی نیست بنظرم } ولی بنظرم این نکات پایین میتونه تو ارتقا اهدافشون و کیفیت گوشیها تاثیر بذاره:
اینکه اول سعی کنه کیفیت جنس بدنه رو ارتقا بده چون تلفن همراه وسیله ایه که خیلی به ضربه و افتادن دچار میشه و نباید با یه ضربه کوچیک بدنه گوشی ترک بخوره یا گوشی تیکه تیکه بشه.
بعد اینکه گارانتی که میکنید یا واقعی باشه یا وعده سر خرمن ندید .مورد خیلی زیاد بوده که گارانتیها همه میپیچونن خب اگه میخواد اینطور باشه اصلا اون یه تیکه برگه ضمانت رو هم نذارید داخل کارتون صرفه جویی میشه تو تولید :|
یکی دیگه اینکه کنترل کیفی اگه هم داشته باشید احتمالا خیلی سهل انگارن.گوشی نو شده با مشکلات فراوان.
سلام خدمت همه ی عزیزان من ده ساله تعمیرکار موبایلم از طرف کارخانه glx هفت سال پیش بهم پیشنهاد کار شد ولی همون موقع قبل تولید هم نخواستم بعدا فحش پشت سرم باشه چون میدونستم جنس ایرانی به مفت نمی ارزه واسه همین نرفتم بعدها که این گوشی رو باز کردم که حیف اچارم که بهش خورد اقا گوشی چینی پیشش ایفون 5s تمام چیپ هاش از اینایی بود که تو رادیو زغالی پدر بزرگم بود خنده داره به خدا و از طرفی گریه هم داره واسه جماعت ایرانی که همچین اشغالی رو استفاده کنن مخاطب خاص این گوشیم کسایی هستن که میخوان صدقه داده باشن چیز جالب هم اینه که تو تبلیغاتش به اندازه اپل امکانات داره...خخخخخ
تو برو رادیو ترانزیستوری درست کن وقتی ایرانی های ما اینقد حسودن . همینه وضع . هه پیشنهاد کار شد ، من مطمئنم که بهت کار ندادن که اینقد دلت پر درده . همچین آدمایی برای کارخونجات درد سرن . شغال پوزش به انگور نمی رسید گفت ترشه
نظر شما