شنیده‌های تسنیم: تنگه هرمز به پیش از جنگ برنمی‌گردد/پایان جنگ در همه جبهه‌ها و خروج نظامیان آمریکا/ آماده‌باش نظامی ایران درصورت شکست مذاکرات

شنیده ها حاکی از آن است «وضعیت تنگه هرمز» به پیش از جنگ برنخواهد گشت.

به گزارش خبرآنلاین؛ به روایت خبرنگار تسنیم شنیده‌ها از جزئیات تفاهم اولیه «احتمالی» میان ایران و آمریکا حاکیست، در صورتی که این تفاهم نامه مورد توافق قرار گیرد، «وضعیت تنگه هرمز» به پیش از جنگ برنخواهد گشت.

 علیرغم اعلام برخی رسانه‌های غربی مبنی بر بازگشت وضعیت تنگه هرمز به پیش از جنگ در طی 30 روز، اما آنچه در تفاهم نامه احتمالی می‌آید، بازگشت وضعیت نیست، بلکه بازگشت امکان عبور «تعداد کشتی‌های عبوری» به میزان قبل از جنگ طی 30 روز است.

 بدین ترتیب، ایران بر اعمال حق حاکمیت خود بر تنگه هرمز از طرق مختلف تاکید دارد که جزئیات آن اعلام خواهد شد.

 همچنین محاصره دریایی نیز طبق تفاهم باید طی 30 روز به طور کامل برداشته شود. در صورتی که محاصره دریایی برداشته نشود، تغییری در تنگه هرمز ایجاد نخواهد شد. ضمن آنکه اعمال تغییرات در عبور و مرور در تنگه هرمز، منوط به اجرای دیگر تعهدات آمریکا در یادداشت تفاهم نیز هست.

به گزارش خبرآنلاین پیش از نیز خبرگزاری فارس هم اخبار مربوط به تنگه هرمز در توافق احتمالی ایران و آمریکا را تکذیب کرده بود.

>>> بیشتر بخوانید:
خبرگزاری فارس ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز را تکذیب کرد
روایت تسنیم از توافق ایران و آمریکا: واشنگتن متعهد شد تحریم‌های نفتی ایران را به حالت اسقاط درآورد/ آزادی بخشی از دارایی‌های ایران در گام اول
آکسیوس جزئیاتی از توافق احتمالی ایران و آمریکا را فاش کرد؛ ترامپ در آستانه امضای توافق تاریخی با ایران/آیا نفت و پول‌های بلوکه شده آزاد می‌شود؟
خبرگزاری فارس «مستثنی شدن» اسرائیل در توافق ایران و آمریکا را تکذیب کرد
جزئیات تازه نیویورک تایمز از پیش‌نویس توافق میان ایران و آمریکا

پایان جنگ در همه جبهه‌ها و خروج نیروهای رزمی آمریکا

این خبرگزاری در خبری دیگر مطرح کرد: پایان جنگ در همه جبهه‌ها و خروج نیروهای رزمی آمریکا از محیط پیرامونی ایران بخشی از تفاهم احتمالی است.

به گزارش خبرنگار تسنیم،  شنیده‌ها از جزئیات تفاهم اولیه «احتمالی» میان ایران و آمریکا حاکیست، در صورتی که این تفاهم نامه مورد توافق قرار گیرد، پایان جنگ میان «آمریکا و متحدانش» علیه «ایران و متحدانش» در «همه جبهه‌ها» اعلام خواهد شد. این موضوع شامل رژیم صهیونیستی علیه لبنان نیز می‌شود.

 همچنین، تعهد آمریکا به خروج نیروهای رزمی‌اش از محیط پیرامونی ایران از دیگر مواردی است که ایران بر آن تاکید کرده است.

ایران برای وضعیت احتمال شکست مذاکرات نیز آماده است

این خبرگزاری در خبری دیگر با عنوان ایران برای وضعیت احتمال شکست مذاکرات نیز آماده است نوشت: اگر آمریکایی‌ها بار دیگر دچار خطای محاسباتی شوند با «نسخه سوم مبارزه ایران» مواجه خواهند شد.

علیرغم آنکه برخی نشانه‌ها از احتمال اعلام تفاهم اولیه (MOU) میان ایران و آمریکا حکایت دارد، اما ایران برای احتمال شکست گفتگوها در این مرحله نیز آماده است.

نیروهای مسلح ایران با درنظر گرفتن تجربه جنگ‌افروزی و جنایت دولت آمریکا و احتمال هرگونه شرارت از ناحیه آن و همچنین رژیم صهیونیستی، صرف‌نظر از وضعیت مذاکرات، همواره در آمادگی کامل به سر می‌برند.

یک منبع نظامی اخیراً به تسنیم اعلام کرد که در صورتی که آمریکایی‌ها بار دیگر دچار خطای محاسباتی شوند و به جنایت و اقدام علیه ایران روی آورند، با «نسخه سوم مبارزه ایران» مواجه خواهند شد که هم در استراتژی و تاکتیک و هم در اهداف و تجهیزات با دو جنگ قبلی متفاوت خواهد بود.

315

کد مطلب 2223408

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین