به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد بیگدلی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در بخشی از گفتوگو با خبرآنلاین با اشاره به ابهامات موجود در چگونگی برگزاری انتخابات هیات رئیسه مجلس اظهار کرد: در شرایط کنونی لازم است که هیات رئیسه یا حداقل نایب رئیس اول و نایب رئیس دوم این موضوعات را دقیقاً برای مردم توضیح دهند که شرایط به چه صورتی پیش خواهد رفت. زیرا تصمیم با هیات رئیسه است که انتخابات را چگونه برگزار کند.
این نماینده مجلس افزود: برگزاری انتخابات به صورت وبیناری نه در آییننامه دیده شده و نه تاکنون سابقه داشته است. اگر بخواهیم بر اساس آییننامه پیش برویم، باید یک جلسه حضوری عیناً مثل جلسات سالهای قبل برگزار شود.
بیگدلی خاطرنشان کرد: اولاً بر اساس قانون اساسی، مذاکرات صحن مجلس باید به صورت مستقیم از طریق رادیو پخش شود که البته برای شرایط خاص هم هیچ تبصره و مادهای در نظر گرفته نشده است. ثانیاً، برگزاری انتخابات به صورت غیرحضوری در آییننامه پیشبینی نشده است. ثالثاً، بعد از انتخابات، هیات رئیسه هم باید در محضر مردم و کلامالله قسم یاد کنند. این هم یک موضوع دیگر است.
۲۹۲۲۱



نظر شما