نیکزاد: دشمن به دنبال افزایش فشار اقتصادی است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در مقطع کنونی دشمن به دنبال افزایش فشار اقتصادی است. ما وظیفه داریم پدافند و آفند خود را در این حوزه قوی‌تر از گذشته تقویت کنیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی نیکزاد در نطق پیش از دستور سومین جلسه مجازی مجلس شورای اسلامی که امروز (یکشنبه سوم خرداد ماه) با حضور ۲۱۵ نفر از نمایندگان به صورت وبیناری برگزار شد، گفت: آزادسازی خرمشهر در تاریخ ایران بزرگ اسلامی، فقط یک پیروزی نظامی نبود، بلکه یک رویداد سرنوشت‌ساز با لایه‌های عمیق معنا و پیام برای امروز جامعه‌ی ایران است. این فتح بزرگ، اهمیت اتحاد و همبستگی ملی را نشان داد. در عملیات بیت‌المقدس، یک ایران، پای فرمان رهبر خود ایستاد و نیروهای مسلح و اقشار مختلف مردم، در کنار هم جنگیدند؛ این اتحاد مقدس، رمز شکوفایی ما در آن مقطع بود.

بنا بر روایت ایرنا، وی افزود: این فتح، همچنین درس امید و خودباوری در سخت‌ترین شرایط بود. خرمشهر در شرایطی آزاد شد که بسیاری از تحلیل‌گران نظامی جهان، بازپس‌گیری آن را غیرممکن می‌دانستند. این پیروزی نشان داد که با تکیه بر توان داخلی، و خلاقیت و ایمان نیروی انسانی مؤمن، می‌توان بن‌بست‌ها را شکست.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نیروهای مسلح مقتدر و مردم بزرگ ایران، در این ۸۴ شب، نشان دادند که همچنان بر همان مرامند و با مقاومت و پایداری در برابر فشار، تسلیم‌ناپذیر باقی مانده، و با عزمی راسخ، دشمن خود را شکست.

نیکزاد با بیان اینکه این ایستادگی و پایداری، وظیفه مسئولان را در برابر این مردم بزرگ، چند برابر سنگین‌تر می‌کند، گفت: نمایندگان تلاشگر، انقلابی و دغدغه‌مند مردم در مجلس شورای اسلامی نیز در طول جنگ با همین عزم پیگیر انجام وظایف خود بوده و هستند.

وی با بیان اینکه کمیسیون‌های تخصصی در راستای وظایف نظارتی خود در کنار دولت مسائل را با جدیت دنبال می‌کنند، افزود: این کمیسیون‌ها به ویژه در حوزه معیشت مردم، مسائل مرتبط با جنگ را دنبال کرده اند و روزانه ده‌ها جلسه در تعامل مشترک دولت و مجلس تشکیل می‌شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمن در این مقطع به دنبال افزایش فشار اقتصادی است و ما وظیفه داریم پدافند و آفند خود را در این حوزه قوی‌تر از گذشته تقویت کنیم، خاطرنشان کرد: موضوعات تخصصی به صورت ویژه توسط کمیسیون‌های تخصصی مجلس در حال پیگیری است. مجلس شورای اسلامی از متن مردم، برای خدمت به مردم و جان فدای آن‌هاست. به مردم عزیز ایران اطمینان می‌دهم که این‌ تلاش‌ها تا حصول نتیجه نهایی استمرار خواهد داشت.

نیکزاد در ابتدای نطق خود یاد خاطره حضرت امام راحل(ره) به مناسبت سالروز فتح خرمشهر و امام شهیدان حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای(ره) را گرامی داشت و برای حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای(مد ظله‌العالی) آرزوی سلامت، عزت و توفیق روزافزون داشت.

در این نشست محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارشی با محوریت مشکلات حوزه درمان، کمبود و گرانی دارو ارائه کرد.

۲۹۲۲۱

کد مطلب 2223577

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین