سه تلاش سرویس‌های اطلاعاتی بریتانیا برای استخدام بازیگر اسکاری

ریز احمد، بازیگر برنده اسکار، فاش کرد که سرویس‌های اطلاعاتی بریتانیا در سه نوبت متفاوت، از جمله یک بار از طریق یک مدیر ارشد بی‌بی‌سی، سعی در جذب و استخدام او داشته‌اند. احمد در گفت‌وگو با رسانه «زیتئو» جزئیات این موارد را شرح داده و پیشنهاد همکاری با سرویس‌های جاسوسی را رد کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از گاردین، ریز احمد، بازیگر برنده اسکار، ادعا کرده است که سرویس‌های اطلاعاتی بریتانیا سه بار سعی کردند او را جذب (استخدام) کنند که در یکی از این موارد یک مدیر ارشد بی‌بی‌سی نیز نقش داشته است.

احمد ۴۳ ساله گفت: «خب، این اتفاق سه بار متفاوت افتاده و هر سه‌تا کمی مضحک هستند، و منظورم از این حرف این است که اساساً جنبه کمدی دارند. یک بار وقتی از اولین فیلمم به نام "جاده‌ای به سوی گوانتانامو" برمی‌گشتم، در فرودگاه لوتون جشن می‌گرفتیم که مأموران مرا به یک اتاق کناری بردند، بازویم به پشت پیچاندند، تهدید کردند که آن را می‌شکنند، گوشی‌ام را گرفتند، وانمود کردند دکمه‌های آن را فشار می‌دهند، اتفاقاً زبان گوشی را به دانمارکی تغییر دادند، و بعد یک جوری گفتند: "آیا بازیگر شدی تا مبارزه مسلمانان را پیش ببری؟" گفتم: "این خنده‌دار است." و وقتی تمام شد، گفتند: "خیلی خب. دوست داری هر چی دیدی به ما خبر بدی؟ چون روشی که به آن سؤال‌ها جواب دادی واقعاً عالی بود." گفتم: نه، ممنون.»

این بازیگر و موزیسین متولد لندن این اظهارات را در گفت‌وگو با مهدی حسن، روزنامه‌نگار، در پلتفرم رسانه‌ای زیتئو بیان کرد.

بار دوم که از طریق دوست خانوادگی این کار را کردند، فهمیدم که چه خبر است و متوجه شدم آنها چطور دارند عمل می‌کنند.

«و بار سوم از طریق یک نفر ارشد و بالا بالای بی‌بی‌سی بود.»

احمد اضافه کرد که آن فرد کسی بوده که «تازه بی‌بی‌سی را ترک کرده است»، اما نام او را فاش نکرد.

حسن پرسید که چگونه مردم می‌توانند مطمئن باشند که احمد هیچ پیشنهادی برای کار با سرویس‌های اطلاعاتی را نپذیرفته است، که بازیگر در پاسخ شوخی کرد که اگر «واقعاً یک مأمور دولتی بودم»، این موضوع «فیلمنامه‌ی زندگینامه‌ای بیماگونه‌ای» می‌شد.

احمد که به خاطر فیلم‌هایی از جمله «چهار شیر» شناخته می‌شود، در سال ۲۰۲۲ برای فیلم کوتاه «خداحافظی طولانی»  برنده اسکار شد.

او در سال ۲۰۱۷ برای بازی در مجموعه درام «آن شب» برنده جایزه امی بهترین بازیگر اصلی مرد در مجموعه کوتاه یا فیلم تلویزیونی شد.

اوایل امسال، اقتباس او از هملت با فضای معاصر جنوب آسیا منتشر شد.

در ماه مارس، این بازیگر بریتانیایی-پاکستانی گفت که آرزویش این است که کمدین استندآپ شود.

او گفت: «البته، رؤیا این است که کمدین استندآپ شوم، اما هر کسی که من را می‌شناسد می‌گوید: "لطفاً این کار را نکن." کمدین‌های بزرگی که من می‌بینم، در موقعیتی قرار دارند که دیگر تعارف ندارند. همه چیز واقعی و بی‌پرده است. در آن فضا، یا برنده می‌شوی یا می‌بازی. هیچ دیواری بین تو و تماشاگر نیست. تماشاگر هم ملاحظه‌ای ندارد ـ یا می‌خندد یا هو می‌کند. همه چیز در هر لحظه تصمیم گرفته می‌شود.»

5959

کد مطلب 2223828

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین