۱ نفر
۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۳۰
عکس| تیپ خاص علی قلی‌زاده وسط لهستان!

علی قلی‌زاده با وجود مصدومیت، قهرمانی لخ‌پوزنان را از نزدیک جشن گرفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی قلی‌زاده در دومین فصل حضورش در لخ پوزنان موفق شد همراه این تیم قهرمان لیگ اکستراکلاسا لهستان شود؛ موفقیتی که با وجود مصدومیت شدید، برای او اهمیت زیادی داشت.

این بازیکن ایرانی به دلیل آسیب‌دیدگی، سه هفته پایانی فصل را از دست داد، اما عملکرد خوبش در طول فصل باعث شد مدیران باشگاه قرارداد او را برای یک سال دیگر تمدید کنند تا پس از بهبودی دوباره از توانایی‌هایش استفاده کنند.

پس از پایان فصل ۲۰۲۶-۲۰۲۵، مراسم اهدای جام برگزار شد و بازیکنان لخ‌پوزنان در شهر پوزنان جشن قهرمانی گرفتند. قلی‌زاده هم با ظاهری متفاوت (عینک و کلاه) در این جشن حضور داشت و کنار هم‌تیمی‌هایش این موفقیت را جشن گرفت.

او در شرایطی این قهرمانی را تجربه کرد که به دلیل مصدومیت، از تیم ملی دور مانده و جام جهانی ۲۰۲۶ را از دست داده است. با این حال، این موفقیت باشگاهی تا حدی روحیه او را بالا برده و حالا در حال سپری کردن دوران نقاهت پس از عمل جراحی است تا برای بازگشت به میادین آماده شود.

2454174

257 251

کد مطلب 2223989

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین