۰ نفر
۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۵
کره شمالی موشک بالستیک شکلیک کرد

ارتش کره جنوبی اعلام کرد که کره شمالی روز سه‌شنبه چندین موشک از جمله حداقل یک موشک بالستیک کوتاه‌برد را به سمت آب‌های ساحل غربی این کشور شلیک کرده است.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از رویترز، ستاد مشترک کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد که این موشک‌ها حدود ساعت ۱ بعد از ظهر سه شنبه به وقت محلی (۰۴:۰۰ به وقت گرینویچ) از چونگجو در استان پیونگان شمالی کره شمالی شلیک شده‌اند.

این اولین پرتاب موشکی شناخته‌شده کره شمالی از ۱۹ آوریل است، زمانی که این کشور چندین موشک بالستیک کوتاه‌برد را آزمایش کرد که گفته می‌شود مجهز به بمب‌های خوشه‌ای بودند.

 در اوایل ماه آوریل، پیونگ یانگ همچنین اعلام کرد که یک کلاهک جدید بمب خوشه‌ای را بر روی یک موشک بالستیک و یک سلاح الکترومغناطیسی آزمایش کرده است، اقدامی که تحلیلگران آن را بخشی از تلاش‌ها برای نشان دادن ظرفیت کره شمالی برای جنگ مدرن دانستند.

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، در ماه مارس گفت که وضعیت کشورش به عنوان یک کشور مسلح به سلاح هسته‌ای برگشت‌ناپذیر است و گسترش "بازدارندگی هسته‌ای دفاعی" برای امنیت ملی ضروری است.

با وجود تحریم‌های سازمان ملل متحد علیه سلاح‌های هسته‌ای و برنامه‌های موشک بالستیک این کشور از سال ۲۰۰۶، کره شمالی در سال‌های اخیر تلاش‌های خود را برای تقویت زرادخانه خود در دوران کیم افزایش داده است که این امر با محکومیت کره جنوبی، ژاپن و آمریکا مواجه شده است.

315

کد مطلب 2224386

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین