نهمین پارک فناوری اطلاعات کشور در مازندران به بهره‌برداری رسید

پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات استان مازندران با استقرار 15 شرکت فناور، به بهره‌برداری رسید. ‎

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، مراسم افتتاح پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات استان مازندران با شعار «ارتباطات پایدار امروز، زندگی هوشمند فردا» به عنوان نهمین مجموعه در نوع خود، افتتاح شد. پارک فاوا در واقع نقطه اتصال خلاقیت و اراده جوانان به ایده و فناوری، و فناوری به خلق ثروت است. 

در این مراسم، محمد ابراهیم تولایی معاون اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران با بیان اینکه پارک فاوا باید پاسخگوی بسیاری از مسائل روز باشد، اظهار داشت: شما باید خلق ثروت کنید، چون دولت در تعارض بین منابع و درخواست‌های بیشمار تسهیلات قرار دارد. 

او ادامه داد: باید بین نخبگان و فناوران با افراد عادی تفاوتی وجود داشته باشد، بارها در همه اجتماعات اعلام کردیم که به ما کمک کنید تا برنامه‌ریزی و اجرای بهتری برای رفع چالش‌ها، ساخت استان، و رفع مشکلات داشته باشیم. 

تولایی با اشاره به غیرفعال بودن 121 شرکت در استان، گفت: انتظار داریم که نخبگان ما در راه‌اندازی این شرکت‌ها آستین بالا بزنند، در سفر رییس جمهور به مازندران 35 همت به زیرساخت‌های استان اختصاص یافت و اگرچه جنگ را داشتیم اما ۲۰ همت آن اختصاص یافت و این یعنی مسئولان پای کار هستند. 

او پیشنهاد داد که هسته‌های مشورتی از دل فناوران ایجاد شود و مسائل را با ما در میان بگذارید، گره‌های توسعه استان را شناسایی و اعلام کنند. 

تولایی با اشاره به ظرفیت منطقه آزاد مازندران گفت: نخبگان طرح بدهند که چگونه از عملیات سنتی عبور کرده و به عملیات مدرن برسیم، می‌خواهیم هزینه تولید را کم کنیم، هاب غلات منطقه بوده و سیلوها به اندازه کافی داشته باشیم، میزان انبارمانی و کیفیت محصولات را افزایش دهیم، میخواهیم بهترین بهره‌وری را از دریا و بندر در واردات و صادرات و ایجاد اشتغال پایدار داشته باشیم، لذا نخبگان پای کار بیایند

کد مطلب 2224428

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =

آخرین اخبار