ماجرای عجیب کنسرت ۲۵۰ سالگی که به رسوایی سیاسی تبدیل شد/ ما را گول زدند

تدارک برگزاری یک سری کنسرت بزرگ برای جشن دویست و پنجاه‌مین سالگرد استقلال آمریکا که با حمایت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق این کشور سازماندهی می‌شد، با بحران مواجه شده است. طی هفته جاری، اکثر هنرمندان نامدار برنامه از اجرا کنار کشیدند و گفتند که در مورد ماهیت غیرحزبی بودن رویداد به آنها اطلاعات نادرست داده شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از سی‌ان‌ان، این کنسرت‌ها بخشی از «نمایشگاه بزرگ ایالتی آمریکا» هستند که از ۲۵ ژوئن تا ۱۰ ژوئیه در محوطه ملی (مال) واشنگتن برگزار می‌شوند. رویداد مذکور توسط سازمان «فریدم ۲۵۰» (Freedom 250) مدیریت می‌شود؛ نهادی که به دستور اجرایی ترامپ و به عنوان رقیبی برای برنامه‌های کمیسیون غیرحزبی نیم‌قرن آمریکا راه‌اندازی شده است.

از جمله چهره‌های سرشناسی که حضور خود را لغو کرده‌اند می‌توان به گروه کومودورز، مارتینا مک‌براید (ستاره موسیقی کانتری)، موریس دی و گروه تایم، برت مایکلز (خواننده گروه پویزن) و رپر یانگ ام‌سی اشاره کرد.

مارتینا مک‌براید در اینستاگرام نوشت: «به من فرصت اجرا در یک رویداد غیرحزبی پیشنهاد شد، اما این حرف غلط‌انداز از آب درآمد.»

برت مایکلز که سابقه دوستی با ترامپ را دارد، تأکید کرد: «متأسفانه آنچه به عنوان جشن کشورمان معرفی شد، به چیزی بسیار تفرقه‌انگیزتر تبدیل شده که من با آن موافق نیستم.» او همچنین از دریافت تهدید به دلیل احتمال حضورش در این رویداد خبر داد.

شبکه خبری سی‌ان‌ان با نماینده همه هنرمندانی که قرار بود اجرا کنند تماس گرفت. بسیاری از آنها یا نپذیرفتند که صحبت کنند یا اصلاً جواب ندادند. یانگ ام‌سی دوباره تأکید کرد که وقتی قبول کرد اجرا کند، سازمان «فریدم ۲۵۰» خودش را یک نهاد غیرحزبی معرفی کرده بود و او فقط بعداً فهمید که این سازمان به دولت ترامپ وابسته است.

با وجود خروج گسترده، برخی هنرمندان همچنان به اجرا متعهد هستند: وانیلا آیس (خواننده آهنگ «آیس آیس بیبی») که از حامیان پرشور ترامپ است، در تیک‌تاک گفت: «بسیار مفتخرم این کنسرت را انجام می‌دهم.»

فریدام ویلیامز از گروه «سی اند سی میوزیک فکتوری» با لحنی تند گفت که قصد کنسل کردن اجرا را ندارد، هرچند تأکید کرد «ترامپ برایش مهم نیست».

فاب موروان از دوتوی بدنام میلی وانیلی (که در دهه ۹۰ میلادی رسوایی لب‌زنی داشت) نیز هنوز در فهرست اجراکنندگان باقی مانده است.

در همین حال، رابرت کلیویلس، بنیانگذار گروه «سی اند سی میوزیک فکتوری»، اعلام کرده که فریدام ویلیامز مجوز استفاده از نام این گروه را ندارد و او خود هیچ نقشی در این رویداد نداشته است.

ریچل ریسنر، سخنگوی «فریدم ۲۵۰»، در بیانیه‌ای گفت: «ما به حق هر هنرمندی برای تصمیم‌گیری شخصی احترام می‌گذاریم. درهای ما به روی هر اجراکننده‌ای که بخواهد بخشی از گرامیداشت ۲۵۰ سال آزادی، فرهنگ و اتحاد آمریکا باشد، باز است.» او افزود که اجازه نمی‌دهند سر و صدا و تفرقه، از این لحظه بزرگ پیش رو منحرفشان کند.

این در حالی است که بسیاری از هنرمندان معتقدند وابستگی سیاسی رویداد به دولت ترامپ، از آنها پنهان نگه داشته شده بود. 

5959

کد مطلب 2225928

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین