زنجانی‌ها ۸۷ درصد مرغ خود را خودشان تولید می‌کنند

امیر رحیمی، رئیس جهاد کشاورزی شهرستان زنجان، با اعلام آخرین وضعیت تأمین و توزیع گوشت مرغ در استان گفت: نزدیک به ۹۰ درصد نیاز استان به گوشت مرغ از طریق تولیدات داخلی تأمین می‌شود و تنها ۱۳ درصد مابقی بنا به ضرورت‌های تنظیم بازار از خارج استان وارد می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین از زنجان، رئیس جهاد کشاورزی شهرستان زنجان در ادامه با اشاره به آمار مصرف روزانه مرغ در زنجان تصریح کرد: پارسال به طور میانگین روزانه ۵۶ تن مرغ در استان مصرف شده که از این مقدار، بیش از ۴۹ تن آن تولید داخل و حدود ۶ تن از استان‌های دیگر تأمین گردیده است.

رحیمی با بیان اینکه شهرستان زنجان سهم ۵۱ درصدی از کل مرغ توزیعی استان را به خود اختصاص داده، افزود: در شرایط عادی، بیش از ۴۰ درصد مرغ تولیدی زنجان به استان‌های همجوار صادر می‌شود؛ اما در برخی مقاطع سال که مرغ‌های در حال پرورش به بلوغ لازم نمی‌رسند، کمبود موجود از خارج استان جبران می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان زنجان در خصوص دیگر اقلام اساسی نیز گفت: خوشبختانه کمبود جدی در استان احساس نمی‌شود. پارسال بیش از ۴۰۲ هزار تن انواع نهاده‌های دامی و طیور شامل ذرت، کنجاله سویا، جو و خوراک دام و همچنین شکر توزیع شده است.

وی با بیان روند رو به بهبود خودکفایی در استان افزود: تولید گوشت مرغ در زنجان طی سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۳ رشد ۶.۵ درصدی داشته و در مقابل، میزان مرغ وارده از خارج استان ۱۷ درصد کاهش یافته است. همچنین مصرف گوشت قرمز استان روزانه از طریق کشتار دام تأمین می‌شود و نیازی به واردات گسترده ندارد.

رحیمی در پایان به عملکرد مباشران تنظیم بازار اشاره کرد و گفت: در این مدت ۲ هزار و ۲۷۳ تن برنج، یک هزار و ۱۱۶ تن شکر، ۱۵۷ تن گوشت قرمز منجمد، ۳۳۹ تن مرغ منجمد و ۱۹۲ تن روغن تنظیم بازاری از طریق فروشگاه‌های منتخب توزیع شده است.

کد مطلب 2229164

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

آخرین اخبار