به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجانغربی، خلیل ایمانی در جمع رسانهها با اشاره به اینکه بانک مسکن تنها ارائه دهنده تسهیلات وام ودیعه مسکن است اظهار کرد: ۹۲ فقره تسهیلات به مبلغ ۴۳۲ میلیارد ریال به مساکن آسیب دیده از جنگ ۴۰ روزه پرداخت شده بطوریکه تمام ۱۰۰ درصد تعهدات خود به معرفی شدگان بنیاد مسکن را انجام دادهایم و از این تعداد ۱۱ فقره وام ودیعه خود را یک روزه دریافت کردند که نشان از عملکرد جهادی کارکنان این بانک داشته است.
وی گفت: همچنین ۳۷ فقره تسهیلات به اقشار خاص پرداخت شده است و ۱۵ واحد بافت فرسوده نیز ۸۱ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردهاند.
ایمانی خاطر نشان کرد: تاکنون برای ۱۰ هزار و ۸۳۸ واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن قرارداد منعقد شده که از این تعداد، ۴ هزار و ۵۰۰ واحد بصرت فروش اقساطی شده و به متقاضیان تحویل داده شده است.
مدیر شعب بانک مسکن آذربایجانغربی اضافه کرد: از مجموع واحدهای قرارداد شده، ۳ هزار و ۵۱۱ واحد در ارومیه، یک هزار و ۴۶۵ واحد در میاندوآب و همچنین ماکو، ۸۴۸ واحد در بوکان، ۶۲۷ واحد در مهاباد، ۴۲۶ واحد در چالدران، ۳۱۵ واحد در شاهیندژ، ۳۱۱ واحد در خوی، ۲۲۹ واحد در سلماس قراردارد و باقی شهرها بین ۴۰ تا واحد است.
ایمانی گفت: در سال ۱۴۰۳ بانک مسکن در استان ۸ هزار ۳۰۵ فقره تسهیلات به ارزش ۱۸۵۰۰ میلیارد ریال اعطا کرده که این میزان در سال ۱۴۰۴ بترتیب به ۱۰ هزار و ۹۵۰ فقره تسهیلا به ارزش ۲۷۵۰۰ میلیارد ریال رسیده است و در سال جاری و تا پایان اردیبهشتماه ۲ هزار و ۱۳۲ فقره تسهیلات به ارزش ۴۵۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.
مدیر شعب بانک مسکن استان آذربایجانغربی گفت: بانک مسکن با در اختیار داشتن ۵ درصد پرسنل شبکه بانکی کشور، ۵۵ درصد تسهیلات پرداخت شده در حوزه مسکن را انجام داده است که نشان از نقش محوری این بانک در بخش مسکن است.
وی با اشاره به اینکه، بانک مسکن در استان آذربایجانغربی، هیچ ابربدهکار بانکی ندارد اظهار کرد: تعداد متقاضیان تسهیلات وام ازدواج و فرزندآوری در پایان ۱۴۰۴ صفر شده و همه درخواستکندگان تسهیلات خود را دریافت کردهاند.
وی بااشاره به چهل و ششمین دوره قرعه کشی حسابهای قرض الحسنه پس انداز بانک مسکن افزود: مهلت سپرده پذیری تا پایان تیر ماه سال جاری است و حداقل موجودی جهت شرکت در قرعهکشی حسابهای قرضالحسنه پسانداز در
ایمانی درخصوص موزه بانکی نیز گفت: اگه رغبت بانک ها باشد آماده هستیم با دریافت اسناد قدیمی، ابزارآلات و ... اولین موزه بانکی را در ارومیه راهاندازی کنیم.






نظر شما