گامی بلند برای خانه‌دار شدن محرومان استان کرمانشاه/ تخصیص بخشی از اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی به ساخت مسکن

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه گفت: در راستای اجرای مصوبات کلان کشوری و با هدف محرومیت‌زدایی، فرآیند اختصاص بخشی از منابع مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌ها و شرکت‌های دولتی به حوزه مسکن محرومان در استان کرمانشاه شتاب گرفت.

 به گزارش خبرآنلاین از استان کرمانشاه،  شمس‌اله خدادادی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه اظهار کرد: پیرو نامه معاون اول رئیس‌جمهور در بیست و دومین جلسه شورای عالی، بخشی از منابع مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های دولتی به اجرای برنامه‌های حمایتی مسکن محرومین اختصاص می‌یابد.

 مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: در همین راستا و با تکیه بر دستور و موافقت استاندار کرمانشاه، موضوع پیگیری تخصیص این اعتبارات به «بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه» در دستور کار قرار گرفته است. طبق تصمیمات اتخاذ شده در جلسه مورخ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، مقرر گردید این فرآیند با مسئولیت و پیگیری ویژه «اداره کل امور اقتصادی و دارایی» و «اداره کل صنعت، معدن و تجارت» استان کرمانشاه اجرایی شود.

خدادادی تاکید کرد: هدف از این اقدام، استفاده بهینه از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی برای کاهش دغدغه‌های معیشتی و تأمین سرپناه برای اقشار کم‌برخوردار استان است. انتظار می‌رود با تصویب نهایی این تخصیص در شورای برنامه‌ریزی استان، روند ساخت و تحویل واحدهای مسکونی به محرومان با سرعت و کیفیت بیشتری دنبال شود.

وی در پایان گفت: این اقدام نشان‌دهنده عزم جدی مدیریت ارشد استان کرمانشاه برای تبدیل منابع مسئولیت‌های اجتماعی به خدمات ملموس برای مردم و گامی موثر در جهت عدالت اجتماعی و محرومیت‌زدایی در سطح استان به شمار می‌رود.

48

کد مطلب 2230494

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

آخرین اخبار