در روز چهارم تیر نیز چند نفر از هموطنان مشکلاتشان را با ما مطرح کردند که آنها را میخوانید:

علی قاسمی نوشته است: با وجود اینکه پزشکان شاغل در طرح پزشک خانواده روستایی طبق قانون از حقوقی مشابه سایر کارمندان برخوردارند ولی متاسفانه به انان حق مسکن، بدی اب وهوا و هزینه لباس تعلق نمیگیرد. این در حالیست که موارد فوق به پرسنل خانه بهداشت همان منطقه تعلق میگیرد.ما چیزی به نام مرخصی استعلاجی نداریم و اگر روزی بعلت بیماری حتی بسیار شدیدی نتوانیم در محل کار حضور بیابیم از حقوقمان کسر میشود. افزایش حقوق مانند سایر کارمندان از جمله 15 درصد اخیر تعلق نمیگیرد (البته از انجا که حقوقمان مشتمل بر دوبخش پایه و کارانه است مثلا 15 درصد فوق به پایه اضافه شده ولی از کارانه همان مبلغ کسر میشود تا در نهایت مبلغ دریافتی دقیقا همان مبلغ قبلی باشد.جالب اینجاست که اسفندماه هنوز 15%اضافه نشده بود اما اینها 15%ازما کم کردند و گفتند بعدا آن را مابه التفاوت میدهیم که البته هنوز هم بعد 3 ماه نداده اند!!!!!).افزایش حقوق ما در این زمانی که حقوق تمام کارمندان 15%اضافه شده و تورم25%!!! است فقط 7%بوده. حقوق مارا گاهی با 10 روز تاخیر میدهند اما کافیست فرمی یا دفترچه اطلاعات روستایی بخواهند ما پر کنیم آنوقت نه تنها اطلاع رسانی کافی نمیکنند بلکه وقتی مهلت تمام شد 4%ناقابل از حقوقمان کم میکنند.اینکه میگویم کم میکنند قضیه یک ماه و دو ماه نیست و تقریبا هر ماه به بهانه های مختلف و فکرکنم کلا از هرجا که بودجه کم بیاورند با بهانه ای از پزشک طرحی بیچاره کم میکنند. کارانه ماه اول ما باید برای همیشه نزد مرکز بهداشت بماند و تا زمانیکه شاغل در این سیستمیم بهمان نمیدهند!!!! ساعت کاری ما از کارمندان داخل شهر دوساعت بیشتر است یعنی تا 4بعدازظهر بدون نهار یا تغذیه اما هیچ مزیت حقوقی در این زمینه بهمان تعلق نمیگیرد!

یک هموطن اراکی نوشته: متاسفانه شهر اراک از نظر وضعیت ترافیکی اوضاع نابسامانی دارد از جمله میدان فراهان که بار ترافیکی بسیار بالایی دارد فاقد هرگونه حصار جهت جلوگیری از ورود عابرین پیاده به میدان میشود. این در حالیست که این میدان در جاده کمربندی واقع شده واتوموبیل وکامیون با سرعت زیاد وارد میدان شده ودر همین حال عابرین بی محابا در حال عبور ومرور هستند. میدان صنعت در انتهای خیابان هپکو که بسیار وسیع بوده و شرایط طوری فراهم شده که مردم با پارک در میدان جهت استراحت خطر تصادف را بالا میبرند دقیقا همین شرایط در مورد میدان امام که ورودی شهر از سمت تهران است صدق میکند که بسیار خطرزاست یا در داخل شهر میدان ولیعصر در مدخل زیرگذر ورودی به خیابان هپکو لاین برگشت ازخیابان خرم تلاقی بسیار بدی با مسیر ورودی به زیر گذر هپکو دارد. متاسفانه در داخل شهر مسیرها هر چند وقت یکبار تغییر میکند که موجب سردرگمی رانندگان میشود از جمله تغییر مسیر ابتدای دوازده متری ملک به هفده متری ملک که پیش از این بر عکس بود یا ورودی شهر از سمت ملایر که در حال ساخت بوده ولی تراکم شدید عبور ومرور و سردر گمی حین ورود به این قسمت مشهود است. در کل از نیروی انتظامی خواهشمندیم کارشناسان ترافیکی از تهران جهت بررسی این موارد و اصلاح وضعیت بفرستد و به فکر جلوگیری از این خطرات باشند. در حالیکه همه جا به دنبال حذف میدان و ایجاد چهارراهند اینجا بیشتر میدان های بزرگ با خطرآفرینی زیاد داریم.

جمعی از کارمندان دانشگاه علوم پزشکی نیز اشاره کرده اند: با سلام لطفا به طریق مناسب رسیدگی کنید (با در اطلاع قرار دادن وزیر علوم و رئیس جمهور و ... ) با شروع فصل گرما و تابستان، دانشگاههای علوم پزشکی بر خلاف دانشگاه های وزارت علوم که یک ماه تعطیل هستند ( در مرداد ) و دانشگاه پیام نور، در تمام طول تابستان و روزی 8 ساعت کارمندان را مجبور به حضور در اداره میکند، خواهشا توجه داشته باشید که تقریبا از 20 تیر تا 20 شهریور هیچ دانشجویی و به طبع هیچ کار اداری انجام نمیشود و صرفا حضور کارمندان بار مالی فراوانی به دولت وارد میکند و باعث هدر رفتن منابع میشود. مهمترین نکته استفاده از برق و کولر - الوده شدن محیط و ترافیک اضافی و ... می باشد. لطفا پیگیری کنید تا کارمندان برای رسیدگی به کار شخصی و یا به صرف دم دست مدیران قرار گرفتن مجبور به امدن سر کار نشوند، عدم حضور دانشجو در فصل تابستان دقیقا مانند عدم حضور دانش اموز برای مدارس است لطفا از 3 ماه تابستان رسیدگی کنید تا حداقل یک ماه تعطیل شده تا هم فضای مناسبی برای گرم کردن کانون خانواده فراهم شود هم بی دلیل این همه از بیت المال صرف هزینه برق و ایاب و ذهاب و خورد و خوراک و استهلاک و .... نشود. دانشگاه ما با داشتن بیش از 100 کارمند روزی 5 دقیقه کار در تابستان ندارد. خواهشا طوری نباشد که صرفا به خاطر اعضای هیات علمی و مدیران هیات علمی که در تابستان روزی 1 ساعت در اداره هستند کارمندان مجبور به امدن بشوند تا دست به سینه به انان خدمات بدهند.

محسن جعفرزاده نوشته: در ایران رشته ی کارشناسی پیوسته مهندسی رباتیک از سال 1381 تدریس می شود. یعنی 10 سال از تاسیس رشته مهندسی رباتیک در ایران می گذرد و اکنون در 28 دانشگاه کشور تدریس می شود. در سال 1390 مقطع کارشناسی ارشد مهندسی رباتیک نیز تاسیس شد و تا کنون دو دانشگاه صنعتی امیرکبیر و صنعتی شاهرود دانشجو جذب می کنند. اما متاسفانه وزارت علوم، مهندسی رباتیک را به صورت گروه مستقل، در رشته های فنی و مهندسی قرار نداده است. رشته مهندسی رباتیک را به صورت گرایشی در مهندسی کامپیوتر قرار داده است. در حالی که این دروس هیچ ارتباطی با مهندسی کامپیوتر ندارند بلکه ارتباط بیشتری با برق و مکانیک دارند. در واقع رباتیک، یک رشته فرا رشته ای است که شامل دروس خاصی از برق، مکانیک و هوش مصنوعی است. این اشتباه وزارت علوم موجب شده است که دانشجویان این رشته با مشکلات بسیاری روبرو شوند و به فکر تغییر رشته و یا خروج از کشور باشند.

شخصی نیز با نام "همسایه" نوشته: من ستارخان خیابون حبیب اللهی زندگی میکنم. کلا کوچه ها از خیابون خارک به پایین سطل زباله ندارن و کوچه و پیاده رو ها شده زباله دونی!!! واقعا افتضاحه! کوچه های قلی پور، کجور، کیهان، جعفریان صادق،.....اگه شهرداری منطقه لطف کنه!!! و اول و آخر کوچه سطل زباله بزرگ بذاره، مردم زباله ها و کیسه زباله های بو گندو که آب زباله ازش سرازیره را داخل سطل میریزن و چهره زشت محله بهتر میشه. لازم به ذکره چندتا به اصطلاح فضای سبز هم همونجا هست که فقط چندتا درخت تقریبا خشک شده داره و خیلی کثیفه، هیچ کسی هم بهشون رسیدگی نمیکنه. اگه اونجا ها رو هم فضای واقعا سبز ایجاد کنن زندگیمون اونجا از این رو به اون رو میشه. خبرآنلاین لطفا به گوش مسئولینش برسون یا راهنمایی کن که چیکار کنیم که این مشکل بهداشتی فرهنگی حل بشه؟؟؟؟

حسین معصومی هم نوشته: به استحضار می رساند اینجانب اخیرا درگیر مسئله ای شدم که این درگیری باعث شد با ناگفته های متعدد و جالبی مواجه شوم. لذا از آنجایی که بیان این ناگفته ها می تواند به دانش عمومی مردم در راستای مواجهه با برخی نا عدالتی ها کمک شایانی نماید برخود لازم دانستم برخی از این اطلاعات را در اختیار آن خبرگزاری محترم قرارداده، بلکه حسن نیت شما در نشر این اطلاعات باعث بهبودی روند رسیدگی به مشکلات مردم گردد. به اطلاع می¬رساند که اینجانب در تاریخ 17/10/90 یک دستگاه خودرو سمند از آن شرکت دریافت نموده ام ، متاسفانه خودرو بعد از چند روز دچار مشکل برقی شد، بعد از پیگیری و مراجعه به نمایندگی مشخص شد که سیستم سیم پیچی خودرو کلاً معیوب بوده و نیاز به اصلاح اساسی دارد.بعد از اصلاح و با فاصله حدود یک هفته خودرو دچار مشکل موتوری شد که بعد از پیگیری و مراجعات مکرر موتور خودرو نیز سوخته و به تشخیص کارشناس رسمی آن شرکت در تاریخ21/12/90 (پس از گذشت هفده روز از توقف خودرو) مشخص شد که خودرو از ناحیه موتوری نیز دچار مشکل بوده و لذا از تاریخ 4/12/90 الی 25/2/91 یعنی قریب به 90روز در تعمیرگاه نمایندگی ایران خودرو کد 1305 (قم) متوقف گردیده. لازم به ذکر است موارد ذیل گزیده ای از حقوق پایمال شده امثال بنده است.

شخص دیگری نیز نوشته: درخواست دارم از ریاست محترم قوه قضائیه که دستورفرمایند از دادگستری شهرستان آبدانان در هفته قوه قضائیه بازدید نمایند و به مشکلات مردم این منطقه هم رسیدگی کنند.

جواد نوشته: اینجانب در بهمن سال 90 فارغ التحصیل شدم و با این که یک سال فرصت برای ارسال دفترچه سربازی داشتم اما بلافاصله دفترچه سربازی را فرستادم و نام خود را در پلیس 10 ثبت نمودم و در همان سال 90 برگه اعزام هم برای من صادر شد . حالا چرا باید من شامل قوانین سال 91 شوم؟ قوانینی که تازه در 21 فروردین 91 برایش تصمیم گرفته شد و افراد قبل از تصمیم گیری هم جریمه شوند.

شهروند دیگری هم که نامش را ذکر نکرده نوشته: بارها در هر برنامه ای که برای دیدار با مسئولین نظام وظیفه بود از شما خواستار پیگیری برای اجرای قانون حمایت از خانواده های سرطانی شده ام. اینک من دیگر درخواست پیگیری ندارم چون هم با مسئولین نظام وظیفه و هم بهزیستی صحبت کردم و آنها ابتدا منکر این مصاحبه شدند و سپس گفتند که حالا یه حرفی زده شده و شاید خیلی حرفا زده شود و اجرا نمیشود و به من پیشنهاد کردم انقدر ساده لوح نباشم و به جایش دعا کنم برای مادرم سرطانیم. اینک مشکل من این است که چرا مسئولین نظام وظیفه حرفهایی این چنین را میزنند و بعد منکر آن میشوند و یا فقط یک بار حرفی از یک موضوع یا تسهیلات را میزنند و سپس انگار نه انگار همچون خبری وجود داشته است؟ خودتان میدانیدهمه باید سربازی بروند و انشالله که چنین شود ولی آیا درست است که با یک خبر بی پشتوانه اینجنین افرادی را مشغول کردن؟ من از شما در خواست دارم که به گوش مسئولین نظام وظیفه برسانید که اگر قصد دادن تسهیلات به سربازان و مشمولین را ندارند لطفا با صحبت هایشان آسیب به آن ها نزنند.

47234

کد خبر 223052

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • جمعی دیگر از کارمندان دانشگاه علوم پزشکی IR ۰۸:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
    1 0
    لطفا مورد دانشگه علوم پزشکی را پیگیری کنید تمام دانشگهها در تابستان کاری ندارند خواهشا جدی پیگیری کنید
  • حسین IR ۱۹:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۷
    0 0
    سلام خواهشا فکری به حال استخدام یا شرایط بهتر ما نیروهای باسابقه که جند سال در قالب قرارداد پزشک خانواده در مناطق سخت وذور افتاده باسختی کار زیاد در قالب پزشکی مامای پرستاری وازمایشگاه ..... انجام وظیفه می کنیم بکنید مگه ما چه کارهای نمی کنیم که بقیه پرسنل بهداشت.... انجام می دهند اگه انصاف باشه ما بشتر از همه انها کار می کنیم ما از حق التدریس ها ونیروهای پیمانکاری که در ادارت دیکه هستند نباید پایین تر باشیم....متشکرم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین