ایروانی: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد

«امیرسعید ایروانی» سفیر و نماینده جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد گفت: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد.

به گزارش خبرآنلاین، ایروانی روز دوشنبه به وقت محلی پس از نشست شورای امنیت درباره افغانستان افزود که آمریکا و ایران از طریق پاکستان «در حال ارائه و تبادل دیدگاه‌ها و نظرات برای رسیدن به متن نهایی» هستند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سفیر ایران در سازمان ملل تصریح کرد: «هنوز به متن نهایی دست نیافته‌ایم» اما در حال پیگیری هستیم.

وی در پاسخ به این پرسش خبرنگار آسوشیتدپرس که «آیا این روند تا پایان ماه جاری میلادی (ژوئن) به نتیجه خواهد رسید؟»، گفت: «امیدواریم. امیدواریم.»

سفیر ایران در سازمان ملل همچنین تاکید کرد که آتش‌بس «جامع» بوده و کل منطقه از جمله لبنان را دربر می‌گیرد.

ایروانی گفت: «فکر می‌کنم همه طرف‌ها به آتش‌بس بازگشته‌اند.»

به گزارش ایرنا، از ۱۹ فروردین ماه سال جاری که با بیانیه شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان آتش‌بس در جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران آغاز شد، مساله استمرار تجاوز و اشغال‌گری رژیم اسرائیل در لبنان در کانون اختلاف‌ها در مورد مذاکرات و تبادل پیام‌های پایان جنگ قرار گرفته‌است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ۲۳ می ۲۰۲۶ برابر با دوم خرداد ۱۴۰۵ نیز ادعا کرده بود: یک توافق میان ایالات متحده آمریکا و ایران تنظیم شده و اکنون در انتظار نهایی شدن است و جنبه‌ها و جزئیات نهایی توافق در دست بررسی است و به‌ زودی اعلام خواهد شد.

ترامپ ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ برابر با اول ژوئن ۲۰۲۶ هم در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ای بی سی نیوز بار دیگر ادعا کرد که فکر می‌کند «طی هفته آینده» با ایران برای تمدید آتش‌بس و بازگشایی تنگه هرمز به توافق خواهد رسید.

«اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز اعلام کرد که دو طرف در مرحله نهایی‌سازی یادداشت تفاهمی هستند که محور اصلی آن پایان جنگ است.

وی تصریح کرد که پایان تعرضات دریایی آمریکا که واشنگتن از آن با عنوان محاصره دریایی یاد می‌کند و آزادسازی اموال بلوکه‌شده ایران از مهم‌ترین موضوعات مورد بحث در این یادداشت تفاهم است.

310310

کد مطلب 2230650

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین