۰ نفر
۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۲
سد سرابی سریز کرد

سد سرابی تویسرکان پس از چند سال خشکسالی سریز کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، مهدی قهرمانی سرپرست فرمانداری تویسرکان در بازدید از  وضعیت سرریز شدن آب این سد، گفت: سرریز شدن آب سد سرابی طی روزهای گذشته، پس از چندین سال خشکسالی و کم آبی، اتفاق  نویدبخشی خوشحال کننده‌ای برای مردم شهرستان و اهالی این منطقه است.

وی با بیان اینکه شرایط مطلوب ایجادشده، ضرورت توجه بیشتر به مدیریت مصرف آب را دوچندان می‌کند، افزود: لازم است همه مردم مانند گذشته با صرفه‌جویی و مصرف صحیح، در حفظ این سرمایه ارزشمند همراه و همدل باشند.

قهرمانی با قدردانی از همراهی و صبوری مردم شهرستان در سال‌های کم‌آبی، یادآور شد: امروز خوشحالی مردم از سرریز شدن سد سرابی، جلوه‌ای از امید و نشاط اجتماعی در شهرستان است که امیدواریم با تداوم این شرایط و همراهی مردم، شاهد روزهای بهتر و پرآب‌تری برای تویسرکان باشیم.

به گزارش خبرآنلاین، سد سرابی شهرستان تویسرکان، سد سنگریزه‌ای با هسته رسی است که با هدف تامین آب آشامیدنی شهرهای تویسرکان وسرکان و همچنین کنترل سیلاب‌ها از سال ۸۲ عملیات اجرایی آن آغاز و با هزینه افزون بر ۳۴۰ میلیارد تومان در اواخر سال ۹۲ به بهره برداری رسیده است.

مساحت دریاچه سد بیش از چهل هکتار است که با ارتفاع ۷۷ متری، قابلیت تنظیم سالیانه ۹  میلیون و ۲۰۰ هزار متر مکعب آب را دارد.

مشخصات سد سرابی: سنگریزه‌ای با هستهٔ رسی.

طول تاج این سد ۲۸۷متر و ارتفاع آن از پی: ۷۷ متر و ارتفاع از بستر: ۶۹ متر است. حجم بدنه این سد: ۱٫۴۶ میلیون متر مکعب، حجم مخزن در شرایط نرمال ۹٫۲۰ میلیون متر مکعب، و حجم مفید آن ۷٫۷ میلیون متر مکعب. 

این سد در ۱۰ کیلومتری شرق تویسرکان به جوکار

و در مختصات ۳۴°۳۱′۲۹″ شمالی ۴۸°۳۱′۵۵″ شرقی، قرار دارد. 

کد مطلب 2231898

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

آخرین اخبار