بیانیه دفتر نتانیاهو درباره تماس تلفنی با ترامپ

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی از گفت وگوی تلفنی بنیامین نتانیاهو و دونالد ترامپ درباره توافق ادعایی رئیس جمهور آمریکا خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از شبکه الجزیره، دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که ترامپ درباره پیش نویس تفاهمی که برای گفت وگو با ایران در حال تهیه است با نتانیاهو رایزنی کرده است.

به گزارش ایرنا، در این بیانیه ادعا شده است: «اگرچه (رژبم) اسرائیل طرفی در این یادداشت تفاهم نیست، نخست‌وزیر از تعهد رئیس جمهور ترامپ برای گنجاندن خروج مواد غنی‌شده، از بین بردن ساختارهای غنی‌سازی، محدود کردن تولید موشک‌ها و توقف حمایت ایران از نیروهای نیابتی خود در منطقه در توافق نهایی در پایان مذاکرات، قدردانی کرده است.»

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ عصر پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در کاخ سفید اعلام کرد: «ما به تازگی به یک توافق عالی در مورد جنگ با ایران رسیده‌ایم و قرار است اسناد نهایی شوند که باید طی چند روز آینده انجام شود. احتمالاً در اروپا امضا خواهیم داشت و این چیز خوبی است.»

رئیس جمهور آمریکا گفت که قادر به حضور در مراسم امضای توافق نخواهد بود اما جی‌دی ونس معاون رئیس جمهور برای توافق به اروپا می‌رود.

۳۱۰۳۱۰

کد مطلب 2232097

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین