توصیه عجیب کارشناس صداوسیما به مردم؛ با لالایی توافق خواب‌تان نبرد

خوش‌چشم، کارشناس صداوسیما با اشاره به تحولات و مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا تأکید کرد که حتی در صورت امضای توافق نیز مردم نباید صحنه خیابان را ترک کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد خوش‌چشم کارشناس صداوسیما در اظهاراتی که با لحنی هشدارآمیز مطرح شد، گفت: «نباید فکر کنید اگر توافقی امضا شد، همه چیز تمام شده است. با لالایی توافق خواب‌تان نبرد.»

او با تأکید بر ادامه‌دار بودن تحولات سیاسی و امنیتی افزود: «خیابان را ترک نکنید و در صحنه بمانید» و در ادامه با اشاره به اینکه ترامپ برای ایران برنامه دارد، گفت» نباید نسبت به تحرکات احتمالی آمریکا ساده‌انگارانه برخورد کرد.

وی همچنین با اشاره به نقش نیروهای مختلف در تحولات منطقه گفت: نباید تصور شود با یک توافق، همه تهدیدها پایان یافته و شرایط به حالت عادی بازمی‌گردد.

31216

کد مطلب 2233830

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۵
    0 0
    امان از دست این صدا و سیمای جنگ طلب
  • علی IR ۲۲:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۵
    0 0
    این بدبخت یه جمله درست هم گفته بهش گیر بدید
  • IN ۱۳:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۶
    0 0
    این‌توافق‌باید‌به‌نفع ملت‌واینده ایران‌باشد‌نه‌یک‌سری‌راند‌خوار‌واختلاس‌گر‌خون‌اشام‌بعد‌از‌جنگ‌باید‌درسیستم‌یک‌پاک‌سازی‌صورت‌بگیره‌وکسانی‌که‌ازدرد‌ملت‌بی‌خبر‌ومشغول‌چپاول‌بیت‌المال‌هستن‌باید‌عدام‌وعنوال‌انها‌به‌نفع‌مردم‌وکارگران‌وکشاورزان‌مصادره‌وبین‌انها‌تقسیم‌شود‌تاکید‌میکنم‌عدام‌در‌ملع‌عام‌تاکمی‌از‌رنج‌محرمین‌کم‌شود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین