رئیس‌جمهور برزیل: ترامپ زیاد حرف می‌زند و کم گوش می‌دهد

رئیس‌جمهور برزیل با تاکید بر اینکه درخواست ملاقات دوجانبه با همتای آمریکایی خود را نداده است، گفت که رئیس‌جمهور آمریکا «زیاد حرف می‌زند و کم گوش می‌کند».

به گزارش خبرآنلاین، لوئیس ایناسیو لولا دا سیلوا، رئیس‌جمهور برزیل شامگاه چهارشنبه طی کنفرانس مطبوعاتی اجلاس گروه هفت در فرانسه عنوان کرد: من درخواست ملاقات دوجانبه با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را ندادم، زیرا ما در حال مذاکره هستیم. کاری که او نسبت به برزیل انجام داد، بسیار زننده بود! و او این را می‌داند. به همین دلیل گفتم که او هنوز مانند یک امپراتور رفتار می‌کند.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش تلویزیون دولتی برزیل، رئیس‌جمهور این کشور در ادامه گفت: رئیس جمهور ترامپ زیاد حرف می‌زند و کم گوش می‌دهد!

لولا دا سیلوا همچنین گفت: ایالات متحده می‌تواند از برزیل در مورد انتخابات آرام‌تر، روان‌تر و کم‌دردسرتر درس بگیرد. اگر کسی چیزی برای آموختن از انتخابات متمدنانه برزیل داشته باشد، آن دوست من ترامپ است.

او خطاب به دونالد ترامپ تاکید کرد: من فقط امیدوارم که ترامپ اصول اخلاقی بین ملت‌هایی که خواهان احترام به حاکمیت خود هستند را نقض نکند. تا جایی که به من مربوط می‌شود، او می‌تواند همچنان بولسونارو (رئیس‌جمهور سابق برزیل) را دوست داشته باشد. من مشکلی با این موضوع ندارم اما در انتخابات برزیل دخالت نکن، زیرا انتخابات برزیل مسئله‌ای مربوط به برزیلی‌ها است.

۳۱۰۳۱۰

کد مطلب 2234891

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین