۲ نفر
۲۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۶
تماس تلفنی عراقچی و وزیر امور خارجه قبرس

وزیر امور خارجه کشورمان امروز از تماس تلفنی با وزیر امور خارجه قبرس خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، سید عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک خود ظهر امروز پنجشنبه با کنستانتینوس کمبوس، وزیر امور خارجه قبرس به صورت تلفنی گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفت‌وگو، با تشریح ابعاد و مفاد یادداشت تفاهم اسلام‌آباد، ابراز امیدواری کرد که این توافق سرآغاز فصلی تازه در روابط جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورهای جهان و زمینه‌ساز گسترش تعاملات و همکاری‌ها به ویژه در حوزه اقتصادی باشد.

وزیر امور خارجه قبرس نیز که کشورش ریاست دوره ای شورای اتحادیه اروپا را برعهده دارد، با استقبال از نهایی شدن و امضای یادداشت تفاهم توسط رؤسای جمهور ایران و آمریکا، این توافق را گامی مهم در جهت تقویت ثبات منطقه‌ای و توسعه همکاری‌ها کشورهای اروپایی با ایران در حوزه های مختلف توصیف کرد.

310310

کد مطلب 2235088

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین