مخالفت صریح جمیله علم الهدی با فمنیسم/ صیانت زنان ایرانی از حجاب می‌تواند الگویی در برابر بی بند و باری باشد/ خانواده، نقطه قوت جامعه‌ ایرانی است

جمیله علم الهدی گفت: فمنیسم امروز به بن‌بست رسیده و توان ایجاد تحول و تأثیرگذاری در جوامع را از دست داده است. در مقابل، خانواده ایرانی به عنوان مستحکم‌ترین سد در برابر تهاجم فرهنگی و فمنیستی عمل می‌کند و این سرمایه ارزشمند انقلاب است که باید از آن صیانت شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همایش «رهروان زینبی» با حضور خانواده‌های معظم شهدا و بانوان با سخنرانی جمیله سادات علم‌الهدی، استاد فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه شهید بهشتی، در امامزاده صالح فرحزاد برگزار شد.

بنابر روایت تسنیم،  وی با تسلیت شهادت قائد عظیم‌الشان انقلاب امام خامنه‌ای و گرامیداشت یاد شهید آیت‌الله رئیسی، به تبیین نقش خانواده ایرانی در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن و همچنین نقش تاریخی زنان ایرانی در بعثت امت در طول جنگ تحمیلی سوم پرداخت.

 علم‌الهدی با اشاره به اینکه جمله تاریخی حضرت زینب (سلام‌الله‌علیها) «ما رایت الا جمیلا» در واکنش به تمام سختی‌ها و سرزنش‌ها الگوی کامل از معنای واقعی اینکه «زیبایی در بحران» می‌باشد، گفت: زیبایی واقعی در دل بحران معنا پیدا می‌کند و این همان معنای اصلی "جمیل" است.

وی حضور بانوان عفیف در میدان دفاع از کشور در خیابان‌ها را «بعثتی تازه» و «رستاخیزی ارزشمند» خواند که دشمن را به چالش جدی کشانده است و مهم‌ترین نقش را در خنثی شدن توطئه‌های نظام استکباری در طول جنگ تحمیلی سوم ایفا کرده است.

فمنیسم؛ پروژه‌ای شکست‌خورده در تاریخ ایران

 علم‌الهدی با مرور تاریخی جریان فمنیسم، با یادآوری همزمانی این جریان با واقعه گوهرشاد در دوره دیکتاتور اول پهلوی، تصریح کرد: جریان دیکتاتوری غربگرایی و روشنفکری آن دوره، برای حذف حجاب به نقطه اشتراک رسیدند؛ چرا که حجاب را متوهمانه مانعی برای پیشرفت زنان معرفی می‌دانستند. اما این پروژه، نه تنها به پیشرفت زنان کمک نکرد، بلکه به ابزاری ضد دینی و ضد زنانه تبدیل شد.

وی با اشاره به اقدام راهبردی امام خمینی (ره) در تثبیت مقوله حجاب در کشور پیش از تصویب قانون اساسی، آن را «نقطه تمایز جامعه اسلامی از غیراسلامی» نامید و تأکید کرد که استقبال گسترده و بی‌نظیر مردم از این تدبیر بنیانگزار انقلاب، نشان داد که زنان ایرانی، هویت خود را در حجاب می‌بینند.

 علم‌الهدی با تأکید بر اینکه امروزه استقبال زنان غربی از حجاب به یک چالش جدی برای کشورهای نظام سلطه تبدیل شده، گفت: جریان مد در کشورهایی مانند امارات و ترکیه به سمت پوشیده‌تر شدن حرکت می‌کند و این یعنی صیانت زنان ایرانی از حجاب می‌تواند سرمشق و الگویی برای ایجاد یک جبهه واحد در سراسر جهان در برابر بی بند و باری باشد.

 فروپاشی فمنیسم و قدرت خانواده ایرانی

 علم‌الهدی در ادامه تأکید کرد: «فمنیسم امروز به بن‌بست رسیده و توان ایجاد تحول و تأثیرگذاری در جوامع را از دست داده است. در مقابل، خانواده ایرانی به عنوان مستحکم‌ترین سد در برابر تهاجم فرهنگی و فمنیستی عمل می‌کند و این سرمایه ارزشمند انقلاب است که باید از آن صیانت شود.

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل مادران در تربیت نسل انقلابی، افزود: نظام غربی تلاش دارد تا مادری را با برچسب‌هایی مانند "بیهودگی" و "شکست" از میدان به‌در کند اما این نهاد خانواده بود که فرزندان انقلابی ایرانی را ساخت. اگر امروز در خیابان‌ها توفیقی می‌بینید، نتیجه ایفای نقش مادری توسط زنان ایرانی است.

 استاد فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی در پایان با هشدار نسبت به برنامه‌ریزی گسترده دشمن برای فروپاشی نهاد خانواده، تصریح کرد: نهاد خانواده، مهم‌ترین نقطه قوت و پشتوانه موفقیت‌های ما در انقلاب و کشور است. دشمن با آگاهی از این حقیقت، شبانه‌روز با ابزارهای متنوع فرهنگی و رسانه‌ای، در تلاش برای تضعیف این نهاد مقدس است؛ اما با بصیرت و غیرت دینی، این نقشه‌ها خنثی خواهد شد و خانواده ایرانی همچنان استوار باقی خواهد ماند.

29218

کد مطلب 2239606

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین